Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 perdices
- ½ cucharadita de sal
- 6 - 8 ramitas de hierbas frescas variadas (laurel, tomillo, romero, estragón, etc.)
- 250 g de oporto
- 1 cucharadita de pimienta negra en grano
- 50 g de aceite de oliva
- 2000 g de agua para el vapor
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1137 kJ / 271 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 15 g
- Vláknina
- 0.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Berenjenas de Almagro encurtidas (Castilla La Mancha)
96 godz. 20 min
Perdices con salsa de chocolate
3h
Caldereta de cordero
50 Min
Conejo a la cazadora
50 Min
Picantones a la cerveza
2h
Conejo en escabeche
48klst 50 min
Estofado de ciervo
1 Std.
Salmonetes en papillote con guarnición de verduras
25 Min
Carrilleras al pimentón con verduras
1 Std. 20 Min
Conejo al chilindrón
1 Std.
Conejo al ajillo con setas
40 Min
Codornices en escabeche de boletus
25h