Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 perdices
- ½ cucharadita de sal
- 6 - 8 ramitas de hierbas frescas variadas (laurel, tomillo, romero, estragón, etc.)
- 250 g de oporto
- 1 cucharadita de pimienta negra en grano
- 50 g de aceite de oliva
- 2000 g de agua para el vapor
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1137 kJ / 271 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 15 g
- Vláknina
- 0.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Perdices con salsa de chocolate
3 Std.
Conejo con mojo picón
20min
Conejo en escabeche
48j 50 menit
Conejo en doble cerveza
5h
Conejo con aceitunas negras y alcaparras
50 min
Sardinas en escabeche
48h 25min
Bacalao al vapor con salsa vizcaína
45 min
Bacalao al pilpil (Pepi, Luci, Bom y otras chicas del montón)
1h
Guiso de setas de primavera
30 min
Conejo al chilindrón
1h
Conejo al ajillo con setas
40 min
Conejo a la cazadora
50 min