Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 perdices
- ½ cucharadita de sal
- 6 - 8 ramitas de hierbas frescas variadas (laurel, tomillo, romero, estragón, etc.)
- 250 g de oporto
- 1 cucharadita de pimienta negra en grano
- 50 g de aceite de oliva
- 2000 g de agua para el vapor
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1137 kJ / 271 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 15 g
- Vláknina
- 0.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Oreja a la madrileña (Madrid)
1 Std. 10 Min
Pescadilla al vapor con espinacas y salsa
30 min
Berenjenas de Almagro encurtidas (Castilla La Mancha)
96 Std. 20 Min
Perdices con salsa de chocolate
3h
Salsa agridulce de verduras
9h
Bacalao al pilpil (Pepi, Luci, Bom y otras chicas del montón)
1 Std.
Codornices en escabeche de boletus
25 Std.
Centollos con cabrales y sidra
1 Std.
Codillo asado con cerveza negra, chucrut y patatas
3h
Carrilleras de ternera estofadas
9h
Alcachofas en salsa verde con berberechos
1 Std. 30 Min
Bacalao confitado con pimientos rojos y emulsión de pilpil
1 Std. 10 Min