Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de aceite de oliva
- 1 conejo entero (1000-1200 g) troceado y salpimentado
- 200 g de cebolla en cuartos y desgajada
- 100 g de zanahorias en rodajas de 5 mm
- 3 hojas de laurel secas
- 3 dientes de ajo, sin pelar
- 1 cucharadita de pimienta negra en grano
- 300 g de agua
- 100 g de vinagre
- 100 g de vino blanco
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1600 kJ / 383 kcal
- Protein
- 31.27 g
- Sacharidy
- 3.84 g
- Tuk
- 26.94 g
- Vláknina
- 1.06 g
Alternativní recepty
Conejo a las finas hierbas
50min
Conejo con mojo picón
20 Min
Codornices al limón
45min
Conejo a la huertana
45min
Conejo en doble cerveza
5h
Conejo a la sidra
1 Std.
Conejo al estilo mediterráneo
45min
Conejo al chilindrón
1 Std.
Conejo al cava
1 Std.
Codornices en escabeche de boletus
25h
Conejo a la cazadora
50min
Conejo al tomillo
45min