Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa para rebozar
- 100 g de agua
- 1 pellizco de hebras de azafrán
- 150 g de cerveza fría
- 230 - 250 g de harina
- 1 cucharada de aceite de oliva
- ½ cucharadita de sal (ajuste dependiendo del bacalao)
Fritura y decoración
- 400 - 500 g de bacalao en salazón remojado y desalado (sin piel ni espinas en bastones de 5x1 cm)
- 300 g de aceite de oliva
- 1 lata de pimiento rojo en conserva cortado en tiras finas (aprox. 70 g)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1171 kJ / 280 kcal
- Protein
- 28.3 g
- Sacharidy
- 28.2 g
- Tuk
- 5.4 g
- Vláknina
- 1.4 g
Alternativní recepty
Bacalao dorado
25 min
Pimientos de piquillo en conserva rellenos de carne
1h
Montaditos de pimientos verdes rellenos de tortilla de patata
45 min
Pimientos rellenos de brandada de bacalao
45 min
Croquetas de jamón con bechamel rápida
9h 15min
Suspiros de bacalao
30 min
Tacos de bacalao a la provenzal con salsa tártara
30 min
Croquetas de gambas
9 Std. 10 Min
Bienmesabe y mayonesa de adobo
2h 30min
Tigres
1h
Croquetas de cocido madrileño
9h 15min
Tortillitas de camarones (sin gluten)
50 min