
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa para rebozar
- 100 g de agua
- 1 pellizco de hebras de azafrán
- 150 g de cerveza fría
- 230 - 250 g de harina
- 1 cucharada de aceite de oliva
- ½ cucharadita de sal (ajuste dependiendo del bacalao)
Fritura y decoración
- 400 - 500 g de bacalao en salazón remojado y desalado (sin piel ni espinas en bastones de 5x1 cm)
- 300 g de aceite de oliva
- 1 lata de pimiento rojo en conserva cortado en tiras finas (aprox. 70 g)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 280 kcal / 1171 kJ
- Protein
- 28.3 g
- Tuk
- 5.4 g
- Sacharidy
- 28.2 g
- Vláknina
- 1.4 g
Alternativní recepty
Croquetones de picadillo de chorizo
9hod. 15min
Tortillitas de bacalao con miel de caña
30min
Tortillitas de bacalao con miel (HESTAN CUE)
30min
Bacalao confitado con pimientos rojos y emulsión de pilpil
1hod. 10min
Bocaditos de marisco fritos con salsa agridulce de yogur
45min
Bienmesabe y mayonesa de adobo
2hod. 30min
Croquetas de gambas
9hod. 10min
Croquetas de queso cabrales con salsa de membrillo
9hod. 30min
Croquetas de jamón con bechamel rápida
9hod. 15min
Bacalao dorado
25min
Tigres
1hod.
Croquetas de cocido madrileño
9hod. 15min