Soldaditos de Pavía

Soldaditos de Pavía

4.1 25 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 10min.
6 raciones

Suroviny

Masa para rebozar
  • 100 g de agua
  • 1 pellizco de hebras de azafrán
  • 150 g de cerveza fría
  • 230 - 250 g de harina
  • 1 cucharada de aceite de oliva
  • ½ cucharadita de sal (ajuste dependiendo del bacalao)
Fritura y decoración
  • 400 - 500 g de bacalao en salazón remojado y desalado (sin piel ni espinas en bastones de 5x1 cm)
  • 300 g de aceite de oliva
  • 1 lata de pimiento rojo en conserva cortado en tiras finas (aprox. 70 g)

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 ración

Protein 28.3 g
Kalorie 1171 kJ / 280 kcal
Tuk 5.4 g
Vláknina 1.4 g
Sacharidy 28.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...