Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa para rebozar
- 100 g de agua
- 1 pellizco de hebras de azafrán
- 150 g de cerveza fría
- 230 - 250 g de harina
- 1 cucharada de aceite de oliva
- ½ cucharadita de sal (ajuste dependiendo del bacalao)
Fritura y decoración
- 400 - 500 g de bacalao en salazón remojado y desalado (sin piel ni espinas en bastones de 5x1 cm)
- 300 g de aceite de oliva
- 1 lata de pimiento rojo en conserva cortado en tiras finas (aprox. 70 g)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1171 kJ / 280 kcal
- Protein
- 28.3 g
- Sacharidy
- 28.2 g
- Tuk
- 5.4 g
- Vláknina
- 1.4 g
Alternativní recepty
Bienmesabe y mayonesa de adobo
2hod. 30min
Croquetas de gambas
9 Std. 10 Min
Tortillitas de bacalao con miel de caña
30min
Albóndigas en salsa española
55 Min
Croquetas de jamón con bechamel rápida
9 Std. 15 Min
Croquetas de cocido madrileño
9 Std. 15 Min
Tigres
1h
Suspiros de bacalao
30min
Pintxo Donosti
15min
Bacalao dorado
25min
Salmorejo
10min
Tortillitas de camarones (sin gluten)
50 Min