龍鬚拌金針

龍鬚拌金針

3.7 3 rating
Příprava 15min.
Celkový 30min.
4 人份

Suroviny

  • 1400 克
  • 龍鬚菜 去除較老的粗梗,切段
    300 克
  • 2 茶匙
  • 2 滴
  • 蒜頭
    10 克
  • 沙拉油
    15 克
  • 新鮮紅辣椒 去籽,切絲
    10 克
  • 新鮮黑木耳 切絲
    50 克
  • 或高湯
    50 克
  • 蠔油
    30 克
  • 金針菇 切段
    150 克
  • 香油 少許

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 4 人份

Sodík 5221.8 mg
Protein 17.1 g
Kalorie 1630.8 kJ / 390.1 kcal
Tuk 21.2 g
Vláknina 15.5 g
Nasycený tuk 0 g
Sacharidy 39.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...