Zařízení & příslušenství
龍鬚拌金針
Příprava 15min.
Celkový 30min.
4 人份
Suroviny
-
水1400 克
-
龍鬚菜 去除較老的粗梗,切段300 克
-
鹽2 茶匙
-
油2 滴
-
蒜頭10 克
-
沙拉油15 克
-
新鮮紅辣椒 去籽,切絲10 克
-
新鮮黑木耳 切絲50 克
-
水 或高湯50 克
-
蠔油30 克
-
金針菇 切段150 克
-
香油 少許
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 4 人份
Sodík
5221.8 mg
Protein
17.1 g
Kalorie
1630.8 kJ /
390.1 kcal
Tuk
21.2 g
Vláknina
15.5 g
Nasycený tuk
0 g
Sacharidy
39.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
30分鐘快手菜
12 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan