Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g d'échalotes, coupées en deux
- 20 g d'huile d'olive
- 300 g de carottes, coupées en tronçons
- 700 g de viande d'agneau, coupée en morceaux
- 250 g de navets, coupés en cubes
- 1 c. à café de sel
- 3 pincées de poivre blanc moulu
- 800 g d'eau
- 1 feuille de laurier
- 1 branche de thym frais
- 25 g de farine de blé
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1422.5 kJ / 340 kcal
- Protein
- 38.5 g
- Sacharidy
- 10.3 g
- Tuk
- 15.3 g
- Nasycený tuk
- 4.3 g
- Vláknina
- 4 g
- Sodík
- 631.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lasagne de blanquette
2h 40min
Cuisse de lapin, carottes et pruneaux
3h
Tajine de bœuf aux courgettes, aux olives et aux amandes
1h 35 min.
Côtes de veau à la provençale
30 min
Rôti de porc aux poires
1h 35 min.
Mijoté de bœuf aux poivrons
3h 15min
Cassoulet toulousain
1h 40min
Blanquette de veau et ses petits légumes
1h
Rôti de porc à la moutarde et légumes d'automne
1 godz. 10 min
Magret de canard au maroilles et à la bière
30 min
Bœuf bourguignon (mode cuisson lente)
12h
Ragoût de poulet colombien
2 godz. 20 min