Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g d'échalotes, coupées en deux
- 20 g d'huile d'olive
- 300 g de carottes, coupées en tronçons
- 700 g de viande d'agneau, coupée en morceaux
- 250 g de navets, coupés en cubes
- 1 c. à café de sel
- 3 pincées de poivre blanc moulu
- 800 g d'eau
- 1 feuille de laurier
- 1 branche de thym frais
- 25 g de farine de blé
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1422.5 kJ / 340 kcal
- Protein
- 38.5 g
- Sacharidy
- 10.3 g
- Tuk
- 15.3 g
- Nasycený tuk
- 4.3 g
- Vláknina
- 4 g
- Sodík
- 631.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Blanquette de veau et ses petits légumes
1h
Filets de poulet au miel et à la moutarde, purée de chou-fleur à l'ail
1h
Poulet chasseur revisité
2sa 15 dk
Potée de légumes
1h 30min
Côtes de veau à la provençale
30 Min
Blanquette de veau
1h
Petit salé aux lentilles
1 Std. 10 Min
Cassoulet toulousain
1 godz. 40 min
Lapin à la bière aux légumes nouveaux
1 godz. 45 min
Osso-buco et boulgour
1 Std. 5 Min
Ragoût de calamars aux tomates et poivrons
45 Min
Risotto crémeux aux champignons et aux crevettes
1h