Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g d'échalotes, coupées en deux
- 20 g d'huile d'olive
- 300 g de carottes, coupées en tronçons
- 700 g de viande d'agneau, coupée en morceaux
- 250 g de navets, coupés en cubes
- 1 c. à café de sel
- 3 pincées de poivre blanc moulu
- 800 g d'eau
- 1 feuille de laurier
- 1 branche de thym frais
- 25 g de farine de blé
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1422.5 kJ / 340 kcal
- Protein
- 38.5 g
- Sacharidy
- 10.3 g
- Tuk
- 15.3 g
- Nasycený tuk
- 4.3 g
- Vláknina
- 4 g
- Sodík
- 631.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lapin à la bière aux légumes nouveaux
1 Std. 45 Min
Tajine de poissons au curry
45min
Bœuf carotte en cuisson lente
3 Std.
Ragoût de calamars aux tomates et poivrons
45min
Mijoté de bœuf aux poivrons
3 godz. 15 min
Cuisse de lapin, carottes et pruneaux
3 Std.
Tajine de poulet et légumes d'été
45min
Riz au bœuf et poivron rouge
45min
Poulet façon bourguignon
35min
Blanquette de veau cuisson lente
2h 10min
Blanquette de veau et ses petits légumes
1h
Bœuf bourguignon (mode cuisson lente)
12h