Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 œufs froids
- 600 g d'eau
- 400 g de champignons de Paris frais, émincés
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 2 brins d'estragon frais, effeuillés
- 4 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 4 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 798.5 kJ / 192.5 kcal
- Protein
- 10.8 g
- Sacharidy
- 2.8 g
- Tuk
- 15.3 g
- Nasycený tuk
- 7.3 g
- Vláknina
- 1.3 g
- Sodík
- 320.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tartines à l'avocat, œuf mollet et mozarella
20min
Flans aux petits pois et au chèvre frais
1 Std. 35 Min
Œufs cocotte à la mimolette et aux champignons
35min
Tartine de compote et tranches de poires caramélisées avec camembert
30min
Œufs cocotte à la carotte, au brocoli et à la mimolette
30min
Œuf cocotte aux épinards et au chorizo
15min
Velouté de champignons, pois chiches et fromage de chèvre
30min
Œuf poché sauce poulette
35min
Gaufre de pomme de terre, viande des Grisons et crème ciboulette
40min
Iles flottantes à la pistache
1h
Œufs cocotte au saumon, lardons et mascarpone
20min
Œuf cocotte aux champignons et lardons, purée de carotte
1h 15min