Œuf mollet, crème de champignon
TM6

Œuf mollet, crème de champignon

3.1 (71 hodnocení)

Suroviny

  • 4 œufs froids
  • 600 g d'eau
  • 400 g de champignons de Paris frais, émincés
  • 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 2 brins d'estragon frais, effeuillés
  • 4 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
  • 4 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
798.5 kJ / 192.5 kcal
Protein
10.8 g
Sacharidy
2.8 g
Tuk
15.3 g
Nasycený tuk
7.3 g
Vláknina
1.3 g
Sodík
320.8 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty