Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 œufs froids
- 600 g d'eau
- 400 g de champignons de Paris frais, émincés
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 2 brins d'estragon frais, effeuillés
- 4 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 4 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 798.5 kJ / 192.5 kcal
- Protein
- 10.8 g
- Sacharidy
- 2.8 g
- Tuk
- 15.3 g
- Nasycený tuk
- 7.3 g
- Vláknina
- 1.3 g
- Sodík
- 320.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Velouté de champignons, pois chiches et fromage de chèvre
30min
Œuf poché sauce poulette
35min
Fondue poireau-épinard, œuf au plat et morbier
20 Min
Mille-feuille de betterave à l'ail confit et chèvre frais
1 Std.
Tartine de chèvre frais, fèves, petits pois, lardons et œuf mollet
35min
Œufs cocotte à la carotte, au brocoli et à la mimolette
30min
Minisoufflé au camembert
35min
Œuf cocotte aux champignons et lardons, purée de carotte
1 Std. 15 Min
Œufs brouillés au chèvre et pesto de menthe
30min
Tartine œuf mi-dur, mayonnaise aux agrumes et fromage
25 Min
Œufs cocotte à la mimolette et aux champignons
35min
Œuf cocotte aux petits pois et jambon
30min