Œuf mollet, crème de champignon

Œuf mollet, crème de champignon

3.1 77 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 25min.
4 portions

Suroviny

  • 4 œufs froids
  • 600 g d'eau
  • 400 g de champignons de Paris frais émincés
  • 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 2 brins d'estragon frais effeuillés
  • 4 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 4 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 320.8 mg
Protein 10.8 g
Kalorie 798.5 kJ / 192.5 kcal
Tuk 15.3 g
Vláknina 1.3 g
Nasycený tuk 7.3 g
Sacharidy 2.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...