Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 œufs froids
- 600 g d'eau
- 400 g de champignons de Paris frais, émincés
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 2 brins d'estragon frais, effeuillés
- 4 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 4 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 798.5 kJ / 192.5 kcal
- Protein
- 10.8 g
- Sacharidy
- 2.8 g
- Tuk
- 15.3 g
- Nasycený tuk
- 7.3 g
- Vláknina
- 1.3 g
- Sodík
- 320.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Œufs cocotte au saumon, lardons et mascarpone
20 Min
Tartine de croissant aux oignons, burrata et jambon
12h 30min
Œuf cocotte en Touraine
1 Std.
Œufs de caille et avocat au four avec écrasé de tomates et d'avocat
30 min
Tatin d'endives, jambon et pickles d'oignons
1h 20 min
Velouté de sucrine et œuf cocotte aux épinards, chèvre et noix
50 min
Œuf cocotte aux champignons et lardons, purée de carotte
1 godz. 15 min
Œufs cocotte au chorizo et asperges vertes
40 Min
Œufs cocotte à la mimolette et aux champignons
35 Min
Œuf cocotte aux épinards et au chorizo
15 Min
Velouté de champignons, pois chiches et fromage de chèvre
30 min
Œuf poché sauce poulette
35 Min