
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g d'oignon coupé en deux
- 25 g d'huile d'olive
- 10 g de beurre
- 4 cuisses de lapin désossées
- 800 g d'eau
- 300 g de carottes coupées en tronçons de 2 cm
- 1 c. à café de sel
- 4 pincées de poivre blanc moulu
- 1 branche de thym frais
- 1 feuille de laurier
- 250 g de pruneaux dénoyautés
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 523.3 kcal / 2188.8 kJ
- Protein
- 35.3 g
- Tuk
- 23.5 g
- Sacharidy
- 39.3 g
- Vláknina
- 6.8 g
- Nasycený tuk
- 7.8 g
- Sodík
- 631.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ragoût d'agneau aux carottes et navets
2hod. 20min
Blanquette de lotte à l'oseille et légumes verts
40min
Joue de porc aux carottes et à l'orange
13hod. 40min
Pintade farcie avec Betty
2hod.
Osso-buco et boulgour
1hod. 5min
Cuisse de canard aux légumes, sauce aux myrtilles
3hod. 30min
Cocotte de saumon aux petits légumes
55min
Paupiettes de veau aux petits légumes
1hod.
Cassoulet toulousain
1hod. 40min
Sauté de porc au caramel et choux de Bruxelles
1hod.
Bœuf bourguignon (mode cuisson lente)
12hod.
Raie aux câpres
45min