Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 25 g d'huile d'olive
- 10 g de beurre
- 4 cuisses de lapin désossées
- 800 g d'eau
- 300 g de carottes, coupées en tronçons de 2 cm
- 1 c. à café de sel
- 4 pincées de poivre blanc moulu
- 1 branche de thym frais
- 1 feuille de laurier
- 250 g de pruneaux dénoyautés
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2188.8 kJ / 523.3 kcal
- Protein
- 35.3 g
- Sacharidy
- 39.3 g
- Tuk
- 23.5 g
- Nasycený tuk
- 7.8 g
- Vláknina
- 6.8 g
- Sodík
- 631.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sauté de porc au caramel et choux de Bruxelles
1 godz.
Longe de porc, purée de pommes de terre et salade
1 godz.
Parmentier de canard à la patate douce et sauce à l'orange
1h 10min
Bœuf à la bière et au pain d'épices
3 Std. 30 Min
Txilindron d'agneau
1 godz. 15 min
Matelote de roussette au vin rouge
1h 30min
Mijoté de bœuf aux poivrons
3 godz. 15 min
Ragoût d'agneau aux carottes et navets
2h 20min
Lapin à la bière aux légumes nouveaux
1h 45min
Pintade farcie avec Betty
2 godz.
Tajine de poulet aux oranges caramélisées
40min
Bœuf bourguignon (mode cuisson lente)
12h