Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 25 g d'huile d'olive
- 10 g de beurre
- 4 cuisses de lapin désossées
- 800 g d'eau
- 300 g de carottes, coupées en tronçons de 2 cm
- 1 c. à café de sel
- 4 pincées de poivre blanc moulu
- 1 branche de thym frais
- 1 feuille de laurier
- 250 g de pruneaux dénoyautés
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2188.8 kJ / 523.3 kcal
- Protein
- 35.3 g
- Sacharidy
- 39.3 g
- Tuk
- 23.5 g
- Nasycený tuk
- 7.8 g
- Vláknina
- 6.8 g
- Sodík
- 631.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Saint-Jacques au curry, fenouil et fondue d'endives
35min
Lapin à la bière aux légumes nouveaux
1 Std. 45 Min
Poulet rôti au cidre et légumes vapeur
1 Std. 45 Min
Tajine de poissons au curry
45min
Bœuf carotte en cuisson lente
3 Std.
Ragoût d'agneau aux carottes et navets
2 Std. 20 Min
Fricassée de poulet
55 Min
Cocotte de saumon aux petits légumes
55 Min
Pintade farcie avec Betty
2 Std.
Paupiettes de veau aux petits légumes
1h
Blanquette de veau cuisson lente
2h 10min
Sauté de porc au caramel et choux de Bruxelles
1h