Cuisse de lapin, carottes et pruneaux

Cuisse de lapin, carottes et pruneaux

4.6 8 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 3hod.
4 portions

Suroviny

  • 100 g d'oignon coupé en deux
  • 25 g d'huile d'olive
  • 10 g de beurre
  • 4 cuisses de lapin désossées
  • 800 g d'eau
  • 300 g de carottes coupées en tronçons de 2 cm
  • 1 c. à café de sel
  • 4 pincées de poivre blanc moulu
  • 1 branche de thym frais
  • 1 feuille de laurier
  • 250 g de pruneaux dénoyautés

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 631.5 mg
Protein 35.3 g
Kalorie 2188.8 kJ / 523.3 kcal
Tuk 23.5 g
Vláknina 6.8 g
Nasycený tuk 7.8 g
Sacharidy 39.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...