Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 25 g d'huile d'olive
- 10 g de beurre
- 4 cuisses de lapin désossées
- 800 g d'eau
- 300 g de carottes, coupées en tronçons de 2 cm
- 1 c. à café de sel
- 4 pincées de poivre blanc moulu
- 1 branche de thym frais
- 1 feuille de laurier
- 250 g de pruneaux dénoyautés
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2188.8 kJ / 523.3 kcal
- Protein
- 35.3 g
- Sacharidy
- 39.3 g
- Tuk
- 23.5 g
- Nasycený tuk
- 7.8 g
- Vláknina
- 6.8 g
- Sodík
- 631.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Poisson vapeur au citron et légumes
40min
Pavé de saumon sur lit de carottes et lentilles
55 Min
Mijoté de lapin et purée de patate douce
1 Std. 5 Min
Côtes de veau à la provençale
30 Min
Cabillaud aux patates douces et à la courgette, sauce à l'orange
35min
Cuisse de canard aux légumes, sauce aux myrtilles
3sa 30 dk
Matelote de roussette au vin rouge
1h 30min
Poulet rôti, salade de haricots blancs au pesto de roquette
1h
Terrine de canard et poulet aux griottes
9 Std. 30 Min
Filet de dorade grise à la normande
1h
Lapin à la bière aux légumes nouveaux
1 godz. 45 min
Poulet rôti au cidre et légumes vapeur
1 godz. 45 min