Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 bladerdeeg (zie tip)
- bloem, voor de vorm
- boter, voor de vorm
- 300 g roomkaas met kruiden (type Boursin)
- 3 snuifjes zout
- 3 snuifjes gemalen peper
- 2 courgettes
- 2 wortelen
- 1 aubergine
- 1 tomaat, geel
- 1 tomaat, groen
- 1 scheutje olijfolie
- 10 - 12 verse basilicumbladeren
- Nutriční hodnoty
- na 1 stuk
- Kalorie
- 1919.2 kJ / 461.2 kcal
- Protein
- 8.2 g
- Sacharidy
- 25 g
- Tuk
- 35.2 g
- Nasycený tuk
- 15 g
- Vláknina
- 5.2 g
- Sodík
- 373.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Op Italiaanse wijze pesto pasta met gekonfijte kerstomaatjes (vegetarisch)
30 min
Vegetarische chili
1h 5 min
Glutenvrije mini appeltaartjes (koolhydraatarm)
Žádné hodnocení
Thaise pinda kip met kokosrijst
1h
Gevulde kalkoentaart
1h 30min
Gazpacho van paprika, koriander en reductie van balsamico
Žádné hodnocení
Rijst met rundvlees en broccoli
50min
Zoetzure vis met rijst
1h 5 min
Op Cubaanse wijze gekruide zalm met tomaten-avocadosalsa
30 min
Op Marokkaanse wijze gebakken vistajine met dadelcouscous
1h
Plukbrood met eieren en zongedroogde tomaten
1h 30min
Tomaat en basilicum kip quiche
1h