Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 bladerdeeg (zie tip)
- bloem, voor de vorm
- boter, voor de vorm
- 300 g roomkaas met kruiden (type Boursin)
- 3 snuifjes zout
- 3 snuifjes gemalen peper
- 2 courgettes
- 2 wortelen
- 1 aubergine
- 1 tomaat, geel
- 1 tomaat, groen
- 1 scheutje olijfolie
- 10 - 12 verse basilicumbladeren
- Nutriční hodnoty
- na 1 stuk
- Kalorie
- 1919.2 kJ / 461.2 kcal
- Protein
- 8.2 g
- Sacharidy
- 25 g
- Tuk
- 35.2 g
- Nasycený tuk
- 15 g
- Vláknina
- 5.2 g
- Sodík
- 373.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vislasagne met courgette
1h
Haver horchata
Žádné hodnocení
Thaise nachos
Žádné hodnocení
In de oven gebakken vissticks met pompoendip
Žádné hodnocení
Vietnamese gegrilde kip met citroengras en rijst (glutenvrij)
30 Min
Geroosterde porchetta met peren en uien
12h
Beef Wellington
10h 10min
Vegan Spaanse kikkererwten- en rijstsoep
13小时 30 分钟
Hartige taart met tonijn, eieren en kappertjes
Žádné hodnocení
Tajine van zeeduivel met gekonfijte citroen
1 Std. 35 Min
Carpaccio van rode biet en burrata met de Peeler
1h 25min
Zalm met venkel
40 Min