Zařízení & příslušenství
Kalfsgebraad met rucola-basilicum pesto en zonnige groenten
Příprava 15min.
Celkový 3hod. 25min.
6 porties
Suroviny
-
kalfsgebraad uit de schouder1500 g
-
zongedroogde tomaten (± 18 tomaten)25 g
-
teentje knoflook1
-
verse basilicum60 g
-
rucola60 g
-
olijfolie200 g
-
zonnebloempitten100 g
-
zout2 snuifje
-
gemalen peper1 snuifje
-
uien gehalveerd240 g
-
courgette in blokjes550 g
-
aubergine in blokjes450 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portie
Sodík
216.8 mg
Protein
79.7 g
Kalorie
3804.7 kJ /
913.8 kcal
Tuk
59.7 g
Vláknina
6.8 g
Nasycený tuk
11 g
Sacharidy
10.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Ouders verwennen
10 recepty/-ů
Benelux
Benelux
Mohlo by se vám také líbit...
Hertenzadel met Veenbessencompote, Champignonknoedels en rode Kuri-pompoen
Žádné hodnocení
Stervormige walnootravioli met champagnesaus
Žádné hodnocení
Ananascarpaccio met roze Sorbet
20min.
Kreplach
55min.
Aardbeien mille-feuille
5hod.
Vijfkruiden varkensvlees met rijst
50min.
Koud gebraad met courgette en muntsaus
Žádné hodnocení
Chocolade en chilli ijs met whiskey siroop
14hod. 20min.
Spinazierisotto met asperges
40min.
Kruidenboter flatbreads
35min.
Pasta met kip, paddenstoelen en prinsessenbonen
40min.
Gepocheerde peren in honing met chocoladesaus en notencrumble
2hod. 10min.