Kompatibilní verze
Kalfsgebraad met rucola-basilicum pesto en zonnige groenten
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1500 g kalfsgebraad, uit de schouder
- 25 g zongedroogde tomaten (± 18 tomaten)
- 1 teentje knoflook
- 60 g verse basilicum
- 60 g rucola
- 200 g olijfolie
- 100 g zonnebloempitten
- 2 snuifje zout
- 1 snuifje gemalen peper
- 240 g uien, gehalveerd
- 550 g courgette, in blokjes
- 450 g aubergine, in blokjes
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 3804.7 kJ / 913.8 kcal
- Protein
- 79.7 g
- Sacharidy
- 10.5 g
- Tuk
- 59.7 g
- Nasycený tuk
- 11 g
- Vláknina
- 6.8 g
- Sodík
- 216.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Hollandaisesaus
15min
Tapenade gebakken kip en aardappelpuree met gekarameliseerde uien
2u. 15min
Pompoen baba ganoush
35 Min
Boterhammen met spinazie pesto
1u. 55min
Rode en groene kerstkoekjes
2u. 20min
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25min
Bearnaisesaus
20min
Gevulde kalkoen met veenbessensaus
Keine Bewertungen
250 g sjalot kleuren
Keine Bewertungen
Prei-aardappelsoep met krokant gerookte ham
40 Min
Meergranenpizza met brie, Serranoham en vijgen confituur
3h 35 min
Forelmousse
5 Min