Kompatibilní verze
Kalfsgebraad met rucola-basilicum pesto en zonnige groenten
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1500 g kalfsgebraad, uit de schouder
- 25 g zongedroogde tomaten (± 18 tomaten)
- 1 teentje knoflook
- 60 g verse basilicum
- 60 g rucola
- 200 g olijfolie
- 100 g zonnebloempitten
- 2 snuifje zout
- 1 snuifje gemalen peper
- 240 g uien, gehalveerd
- 550 g courgette, in blokjes
- 450 g aubergine, in blokjes
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 3804.7 kJ / 913.8 kcal
- Protein
- 79.7 g
- Sacharidy
- 10.5 g
- Tuk
- 59.7 g
- Nasycený tuk
- 11 g
- Vláknina
- 6.8 g
- Sodík
- 216.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Komkommersoep met garnalenspiesjes
35min
Bearnaisesaus
20 分钟
Gebakken spinazie met eieren
40 Min
Sinaasappelconfituur met Campari
1 Std. 35 Min
Spookachtige groene oogbalsoep
30min
Volkorenbrood, beleg en kippengehaktballetjes
2 Std.
Rabarber, gember en citroen risotto
Nessuna valutazione
Hollandaisesaus
15min
Chutney van veenbessen en rozemarijn
45 Min
Chowder met kip en maïs, broccoliterrines
1 godz. 25 min
Venkel en karwij-rogge crackers met humus
Nessuna valutazione
Lamsstoofpotje
1 Std. 45 Min