
Kompatibilní verze
Kalfsgebraad met rucola-basilicum pesto en zonnige groenten
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1500 g kalfsgebraad uit de schouder
- 25 g zongedroogde tomaten (± 18 tomaten)
- 1 teentje knoflook
- 60 g verse basilicum
- 60 g rucola
- 200 g olijfolie
- 100 g zonnebloempitten
- 2 snuifje zout
- 1 snuifje gemalen peper
- 240 g uien gehalveerd
- 550 g courgette in blokjes
- 450 g aubergine in blokjes
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 913.8 kcal / 3804.7 kJ
- Protein
- 79.7 g
- Tuk
- 59.7 g
- Sacharidy
- 10.5 g
- Vláknina
- 6.8 g
- Nasycený tuk
- 11 g
- Sodík
- 216.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gestoomde zeetong met kruiden en wortelmousseline
1hod. 5min
Pesto en zongedroogde tomatencake
40min
Perzik-abrikoos zomerlekkernij
Žádné hodnocení
Scandinavische hamburger
4hod. 10min
Sabayon (Zabaglione)
15min
Meergranenpizza met brie, Serranoham en vijgen confituur
3hod. 35min
Klassieke sabayon
15min
Bloemkoolsoep met gebakken ganzenlever
35min
Panna cotta van asperges met gerookte eendenborst
2hod. 45min
Chocolademousse met sinaasappel
2hod. 20min
Tapenade gebakken kip en aardappelpuree met gekarameliseerde uien
2hod. 15min
Zachte wortelsoep met venkel
40min