Kompatibilní verze
Kalfsgebraad met rucola-basilicum pesto en zonnige groenten
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1500 g kalfsgebraad, uit de schouder
- 25 g zongedroogde tomaten (± 18 tomaten)
- 1 teentje knoflook
- 60 g verse basilicum
- 60 g rucola
- 200 g olijfolie
- 100 g zonnebloempitten
- 2 snuifje zout
- 1 snuifje gemalen peper
- 240 g uien, gehalveerd
- 550 g courgette, in blokjes
- 450 g aubergine, in blokjes
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 3804.7 kJ / 913.8 kcal
- Protein
- 79.7 g
- Sacharidy
- 10.5 g
- Tuk
- 59.7 g
- Nasycený tuk
- 11 g
- Vláknina
- 6.8 g
- Sodík
- 216.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Hollandaisesaus
15 min
Involtini met kip en pesto van zongedroogde tomaten
50 min
Rabarber en gember gin fizz
336h 10min
Pavlova krans met frambozencoulis, vijgen en granaatappel
6hod.
Gazpacho van paprika, koriander en reductie van balsamico
Pas d’évaluation
Kruiden- en citroenzout
1 godz.
Zeevruchtenstoofpot
1 godz. 5 min
Bearnaisesaus
15 min
Hollandaisesaus
15 min
Kruidenvinaigrette
Pas d’évaluation
Thaise rode curry
1 godz.
Zalm in korst met citroen risotto
45 min