Zařízení & příslušenství
Hollandaisesaus
Příprava 5min.
Celkový 15min.
500 g
Suroviny
-
vers geperst citroensap50 - 85 g
-
boter in stukken200 - 335 g
-
eierdooiers3 - 5
-
zout¾ - 1 ¼ tl
-
gemalen peper2 ½ - 3 ½ snuifjes
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 500 g
Sodík
5013 mg
Protein
19 g
Kalorie
11702 kJ /
2839 kcal
Tuk
301 g
Vláknina
1 g
Nasycený tuk
193 g
Sacharidy
11 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Indikken modus
17 recepty/-ů
Benelux
Benelux
Mohlo by se vám také líbit...
Vitello tonnato
13hod.
Sabayon (Zabaglione)
15min.
Choronsaus
20min.
Hollandaise saus
Žádné hodnocení
Pomelo croustades met sabayon en zwarte sesam
Žádné hodnocení
Advocaat
10min.
Bearnaisesaus
15min.
Filet mignon met gepeperde Parmezaanse saus en Roquefort-aardappelen
50min.
Forelmousse
5min.
Hollandaisesaus
15min.
Bearnaisesaus
20min.
Mayonaise
5min.