
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 - 85 g vers geperst citroensap
- 200 - 335 g boter in stukken
- 3 - 5 eierdooiers
- ¾ - 1 ¼ tl zout
- 2 ½ - 3 ½ snuifjes gemalen peper
- Nutriční hodnoty
- na 500 g
- Kalorie
- 2839 kcal / 11702 kJ
- Protein
- 19 g
- Tuk
- 301 g
- Sacharidy
- 11 g
- Vláknina
- 1 g
- Nasycený tuk
- 193 g
- Sodík
- 5013 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Aardbeien mille-feuille
5hod.
Bearnaisesaus
15min
Sabayon (Zabaglione)
15min
Mayonaise
5min
Hollandaisesaus
15min
Driekoningentaart met peren en rozijnen
1hod. 50min
Meringue spoken
12hod. 25min
Bearnaisesaus
20min
Groene pepersaus
20min
Choronsaus
20min
Hollandaisesaus met rode peper en paprika
15min
Panna cotta van asperges met gerookte eendenborst
2hod. 45min