Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 - 85 g vers geperst citroensap
- 200 - 335 g boter, in stukken
- 3 - 5 eierdooiers
- ¾ - 1 ¼ tl zout
- 2 ½ - 3 ½ snuifjes gemalen peper
- Nutriční hodnoty
- na 1 Totale recept
- Kalorie
- 11702 kJ / 2839 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 301 g
- Nasycený tuk
- 193 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 5013 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sabayon (Zabaglione)
15 Min
Bearnaisesaus
20 Min
Rabarber en gember gin fizz
336hod. 10min
Pavlova krans met frambozencoulis, vijgen en granaatappel
6h
Choronsaus
20 Min
Kalfsgebraad met rucola-basilicum pesto en zonnige groenten
Žádné hodnocení
Bearnaisesaus
15 Min
Hollandaisesaus
15 Min
Vanille-ijs sandwiches
13u. 25min
Kip met 'mole verde' saus
Žádné hodnocení
Vitello tonnato
13h
Hollandaisesaus met rode peper en paprika
15 Min