Zařízení & příslušenství
Hollandaisesaus
Příprava 5min.
Celkový 15min.
500 g
Suroviny
-
vers geperst citroensap50 - 85 g
-
boter in stukken200 - 335 g
-
eierdooiers3 - 5
-
zout¾ - 1 ¼ tl
-
gemalen peper2 ½ - 3 ½ snuifjes
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 500 g
Sodík
5013 mg
Protein
19 g
Kalorie
11702 kJ /
2839 kcal
Tuk
301 g
Vláknina
1 g
Nasycený tuk
193 g
Sacharidy
11 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Indikken modus
17 recepty/-ů
Benelux
Benelux
Mohlo by se vám také líbit...
Eendenborst, Rode kool en Knolselder
Žádné hodnocení
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25min.
Hollandaise saus
Žádné hodnocení
Asperges en zalm met Hollandaisesaus
35min.
Bearnaisesaus
15min.
Sabayon (Zabaglione)
15min.
Hollandaisesaus
15min.
Gefermenteerde rode uien
96hod.
Sous-vide biefstuk met bearnaisesaus
2hod. 20min.
Sous-vide asperges en gepocheerde eieren
Žádné hodnocení
Bearnaisesaus
20min.
Mayonaise
5min.