Zařízení & příslušenství
Karamelsaus
Příprava 5min.
Celkový 1hod. 30min.
400 g
Suroviny
-
250 g fijne suikerwitte suiker250 g
-
room, min. 30% vet200 g
-
water1030 g
-
ongezouten boter koud, indien mogelijk in één stuk (ong. 60 x 40 x 10 mm)30 g
-
citroensap1 tl
-
azijn1 el
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 400 g
Protein
5 g
Kalorie
8545 kJ /
2040 kcal
Tuk
111 g
Vláknina
0 g
Sacharidy
256 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Het Basiskookboek
133 recepty/-ů
Benelux
Benelux
Mohlo by se vám také líbit...
Groene biscuittaart
Žádné hodnocení
Pindakoekjes met chocolate-chip
Žádné hodnocení
Lemon curd
20min.
Karamelpoeder
1hod.
Vloeibare karamel
25min.
Basis karamel
25min.
Caramel vanille bourbon saus
Žádné hodnocení
Nougatine
1hod. 30min.
Honingraat
1hod. 30min.
Gezouten-Karamelijs
14hod.
Witte chocolade en amandel brownies
1hod.
Kruidenboter flatbreads
35min.