Zařízení & příslušenství
Pomalu vařený hovězí guláš na černém pivu
Příprava 15min.
Celkový 2hod. 45min.
6 porcí
Suroviny
-
20 gramů oleje
-
200 gramů malých cibulek, zavařených do kyselého nálevu scezených
-
600 gramů hovězího masa na guláš na kostky (2 cm), osušené papírovou utěrkou
-
200 gramů černého piva
-
200 gramů hovězího vývaru
-
2 polévkové lžíce brusinkového kompotu
-
1 čajová lžička hořčice
-
1 bobkový list, sušený
-
1 ½ čajové lžičky soli podle chuti
-
¼ čajové lžičky mletého černého pepře
-
200 gramů celeru, bulvy na kostičky (1,5 cm)
-
200 gramů mrkve na plátky (5 mm)
-
20 gramů kukuřičného škrobu
-
30 gramů vody
-
sůl
-
pepř, mletý
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
23 g
Kalorie
1146 kJ /
274 kcal
Tuk
12 g
Vláknina
3.3 g
Sacharidy
15 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Hovězí po burgundsku – „Boeuf Bourguignon“
1hod. 30min.
Dušené hovězí s duchy z bramborové kaše
1hod. 30min.
Hovězí na pivu
1hod. 45min.
Kuřecí paličky s chorizem a cizrnou
40min.
Paprikový guláš na červeném víně
1hod. 25min.
Flatbread s restovaným vepřovým masem a brokolicovým pestem
40min.
Hovězí kari s kokosovými roti (Kuruma Iraichchi)
2hod. 10min.
Sekaná plněná špenátem a sýrem
1hod. 15min.
Hovězí svíčková a žampióny s květákovým salátem
45min.
Roštěnky s bramborami
1hod. 20min.
Klasický maďarský guláš
1hod. 45min.
Hovězí guláš s kulatými houskovými knedlíky
1hod. 30min.