
Zařízení & příslušenství
Pomalu vařený hovězí guláš na černém pivu
Příprava 15min.
Celkový 2hod. 45min.
6 porcí
Suroviny
-
20 gramů oleje
-
200 gramů malých cibulek, zavařených do kyselého nálevu scezených
-
600 gramů hovězího masa na guláš na kostky (2 cm), osušené papírovou utěrkou
-
200 gramů černého piva
-
200 gramů hovězího vývaru
-
2 polévkové lžíce brusinkového kompotu
-
1 čajová lžička hořčice
-
1 bobkový list, sušený
-
1 ½ čajové lžičky soli podle chuti
-
¼ čajové lžičky mletého černého pepře
-
200 gramů celeru, bulvy na kostičky (1,5 cm)
-
200 gramů mrkve na plátky (5 mm)
-
20 gramů kukuřičného škrobu
-
30 gramů vody
-
sůl
-
pepř, mletý
Nutriční hodnoty na 1 porci
Kalorie
274 kcal /
1146 kJ
Protein
23 g
Tuk
12 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
3.3 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než 100 000 čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se Vám také líbit...
Hovězí na červeném víně s anglickou slaninou
2hod. 20min
Gulášová polévka deluxe
2hod.
Hovězí po burgundsku – „Boeuf Bourguignon“
1hod. 30min
Vařená jasmínová rýže
35min
Vařená basmati rýže
35min
Pomalu vařené kuřecí mexické stew (Pollo estofado con verduras)
3hod. 20min
Hovězí Stroganoff
35min
Hovězí guláš s kulatými houskovými knedlíky
1hod. 30min
Kuřecí játra v rajčatové omáčce
40min
Hovězí guláš s knedlíky ze staršího pečiva
2hod.
Paprikový guláš na červeném víně s houskovým knedlíkem
1hod. 25min
Klasický maďarský guláš
1hod. 45min