Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 gramů oleje
- 200 gramů malých cibulek, zavařených do kyselého nálevu, scezených
- 600 gramů hovězího masa na guláš, na kostky (2 cm), osušené papírovou utěrkou
- 200 gramů černého piva
- 200 gramů hovězího vývaru
- 2 polévkové lžíce brusinkového kompotu
- 1 čajová lžička hořčice
- 1 bobkový list, sušený
- 1 ½ čajové lžičky soli, podle chuti
- ¼ čajové lžičky mletého černého pepře
- 200 gramů celeru, bulvy, na kostičky (1,5 cm)
- 200 gramů mrkve, na plátky (5 mm)
- 20 gramů kukuřičného škrobu
- 30 gramů vody
- sůl
- pepř, mletý
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1146 kJ / 274 kcal
- Protein
- 23 g
- Sacharidy
- 15 g
- Tuk
- 12 g
- Vláknina
- 3.3 g
Alternativní recepty
Vařená jasmínová rýže
35min
Pomalu vařená kuřecí polévka pho
5h 20min
Pomalu vařené kuře Alfredo s těstovinami
3h 35min
Hovězí Stroganoff
35min
Hovězí na pivu
1h 45min
Pomalu vařená kuřecí stehna s omáčkou z červených paprik s rýží
4h 45min
Vařená basmati rýže
35min
Hovězí guláš s knedlíky ze staršího pečiva
2h
Hovězí guláš s kulatými houskovými knedlíky
1h 30min
Dušené hovězí stew
1h 40min
Hovězí po burgundsku – „Boeuf Bourguignon“
1h 30min
Paprikový guláš na červeném víně s houskovým knedlíkem
1h 25min