Pomalu vařený hovězí guláš na černém pivu

Pomalu vařený hovězí guláš na černém pivu

4.0 46 hodnocení
Příprava 15min
Celkový 2hod. 45min
6 porcí

Suroviny

  • oleje
    20 gramů
  • malých cibulek, zavařených do kyselého nálevu scezených
    200 gramů
  • hovězího masa na guláš na kostky (2 cm), osušené papírovou utěrkou
    600 gramů
  • černého piva
    200 gramů
  • hovězího vývaru
    200 gramů
  • brusinkového kompotu
    2 polévkové lžíce
  • hořčice
    1 čajová lžička
  • bobkový list, sušený
    1
  • soli podle chuti
    1 ½ čajové lžičky
  • mletého černého pepře
    ¼ čajové lžičky
  • celeru, bulvy na kostičky (1,5 cm)
    200 gramů
  • mrkve na plátky (5 mm)
    200 gramů
  • kukuřičného škrobu
    20 gramů
  • vody
    30 gramů
  • sůl
  • pepř, mletý

Nutriční hodnoty na 1 porci

Kalorie 274 kcal / 1146 kJ
Protein 23 g
Tuk 12 g
Sacharidy 15 g
Vláknina 3.3 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...