
Zařízení & příslušenství
Pomalu vařený hovězí guláš na černém pivu
Příprava 15min
Celkový 2hod. 45min
6 porcí
Suroviny
-
oleje20 gramů
-
malých cibulek, zavařených do kyselého nálevu scezených200 gramů
-
hovězího masa na guláš na kostky (2 cm), osušené papírovou utěrkou600 gramů
-
černého piva200 gramů
-
hovězího vývaru200 gramů
-
brusinkového kompotu2 polévkové lžíce
-
hořčice1 čajová lžička
-
bobkový list, sušený1
-
soli podle chuti1 ½ čajové lžičky
-
mletého černého pepře¼ čajové lžičky
-
celeru, bulvy na kostičky (1,5 cm)200 gramů
-
mrkve na plátky (5 mm)200 gramů
-
kukuřičného škrobu20 gramů
-
vody30 gramů
-
sůl
-
pepř, mletý
Nutriční hodnoty na 1 porci
Kalorie
274 kcal /
1146 kJ
Protein
23 g
Tuk
12 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
3.3 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se Vám také líbit...
Hovězí guláš s knedlíky ze staršího pečiva
2hod.
Roštěnky s bramborami
1hod. 20min
Křupavé krůtí karbanátky s čočkou
1hod.
Španělské ptáčky s knedlíkem
1hod. 40min
Kuřecí játra v rajčatové omáčce
40min
Kuřecí pilaf se zeleninou a mandlemi
45min
Vařené hovězí maso ve whisky omáčce s bramborami
2hod. 40min
Kuřecí polévka s játrovými knedlíčky
1hod. 10min
Medovo-hořčicová zapečená kuřecí prsa s česnekovo-květákovým pyré
50min
Líčka marinovaná v černém pivu
4hod. 35min
Hovězí guláš s kulatými houskovými knedlíky
1hod. 30min
Pomalu vařená kuřecí polévka pho
5hod. 20min