Pomalu vařený hovězí guláš na černém pivu
TM6

Pomalu vařený hovězí guláš na černém pivu

4.3 (16 hodnocení)

Suroviny

  • 20 gramů oleje
  • 200 gramů malých cibulek, zavařených do kyselého nálevu, scezených
  • 600 gramů hovězího masa na guláš, na kostky (2 cm), osušené papírovou utěrkou
  • 200 gramů černého piva
  • 200 gramů hovězího vývaru
  • 2 polévkové lžíce brusinkového kompotu
  • 1 čajová lžička hořčice
  • 1 bobkový list, sušený
  • 1 ½ čajové lžičky soli, podle chuti
  • ¼ čajové lžičky mletého černého pepře
  • 200 gramů celeru, bulvy, na kostičky (1,5 cm)
  • 200 gramů mrkve, na plátky (5 mm)
  • 20 gramů kukuřičného škrobu
  • 30 gramů vody
  • pepř, mletý

Nutriční hodnoty
na 1 porci
Kalorie
1146 kJ / 274 kcal
Protein
23 g
Sacharidy
15 g
Tuk
12 g
Vláknina
3.3 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 71 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30dennímu zkušebnímu období a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty