
Zařízení & příslušenství
Pomalu vařený hovězí guláš na černém pivu
Příprava 15min
Celkový 2hod. 45min
6 porcí
Suroviny
-
oleje20 gramů
-
malých cibulek, zavařených do kyselého nálevu scezených200 gramů
-
hovězího masa na guláš na kostky (2 cm), osušené papírovou utěrkou600 gramů
-
černého piva200 gramů
-
hovězího vývaru200 gramů
-
brusinkového kompotu2 polévkové lžíce
-
hořčice1 čajová lžička
-
bobkový list, sušený1
-
soli podle chuti1 ½ čajové lžičky
-
mletého černého pepře¼ čajové lžičky
-
celeru, bulvy na kostičky (1,5 cm)200 gramů
-
mrkve na plátky (5 mm)200 gramů
-
kukuřičného škrobu20 gramů
-
vody30 gramů
-
sůl
-
pepř, mletý
Nutriční hodnoty na 1 porci
Kalorie
274 kcal /
1146 kJ
Protein
23 g
Tuk
12 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
3.3 g