Zařízení & příslušenství
Máslová brioška
Příprava 10min.
Celkový 2hod. 10min.
20 kusů
Suroviny
-
500 gramů hladká mouka plus navíc na pomoučení
-
50 gramů cukru
-
1 špetka soli
-
150 gramů máslo změklého, na kousky, plus navíc na vymazání
-
4 vejce
-
60 gramů mléka
-
4 čajové lžičky instantního droždí, (viz Tip)40 gramů čerstvého droždí rozdrobeného
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 kus
Protein
3.9 g
Kalorie
703 kJ /
167 kcal
Tuk
7.5 g
Vláknina
0.8 g
Sacharidy
21.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Domácí pekárna
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Knedlíky z bramborového těsta s houbami
40min.
Odpalované těsto
50min.
Sladké křehké těsto
1hod. 50min.
Bramborové vafle s chřestem a vejci v košilce
Žádné hodnocení
Kuřecí galantina s jogurtovo-koprovým dresinkem
3hod. 25min.
Krekry s konopným semínkem a kyselým zelím
1hod.
Žampióny plněné kysaným zelím
40min.
Máslové rolované knedlíky
1hod. 10min.
Rybí kuličky v křenové omáčce
45min.
Podmáslové brownies s karamelovým krémem a lískovými ořechy
2hod.
Drobenkový kakaový koláč s mléčnou náplní
1hod.
Banánové muffiny s vlašskými ořechy
35min.