Zařízení & příslušenství
Máslová brioška
Příprava 10min.
Celkový 2hod. 10min.
20 kusů
Suroviny
-
500 gramů hladká mouka plus navíc na pomoučení
-
50 gramů cukru
-
1 špetka soli
-
150 gramů máslo změklého, na kousky, plus navíc na vymazání
-
4 vejce
-
60 gramů mléka
-
4 čajové lžičky instantního droždí, (viz Tip)40 gramů čerstvého droždí rozdrobeného
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 kus
Protein
3.9 g
Kalorie
703 kJ /
167 kcal
Tuk
7.5 g
Vláknina
0.8 g
Sacharidy
21.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Domácí pekárna
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Extra dobrá brioška
3hod.
Italská ciabatta
4hod. 30min.
Jehněčí hřebínek s ratatouille, zelenými fazolkami a zapečenými bramborami
Žádné hodnocení
Pomerančovo-marcipánové sušenky
2hod. 30min.
Veganská baklava
2hod. 40min.
Celozrnný pita chléb
1hod. 35min.
Nekynuté těsto na pizzu
30min.
Louhované cibulovo-sýrové bochánky
1hod. 40min.
Italský velikonoční chléb
3hod. 50min.
Losos v křupavé parmazánové krustě se zeleninou a citrónovou omáčkou
1hod.
Celozrnné knedlíky s burisony
50min.
Kynutá bábovka plněná jogurtem
2hod.