Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pěna z bílé čokolády
- 70 gramů máslových sušenek
- 200 gramů smetany, min. 33 % tuku, vychlazené
- 100 gramů bílé čokolády
- ¼ vanilkového lusku, jen dřeň
- 200 gramů čerstvého sýra
Sous-vide jahody
- voda, na ponoření sáčků
- 400 gramů jahod, nakrájených napůl
- ¼ čajové lžičky mleté skořice (volitelně)
- 2 kusy pomerančové kůry (1 cm x 3–4 cm)
- 1500 gramů vody (přibližně)
-
30
gramů citrónové šťávy (cca z půlky citrónu)
nebo 1 čajová lžička vitamínu C (kyseliny askorbové)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1615 kJ / 386 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 23 g
- Tuk
- 29 g
- Nasycený tuk
- 17 g
- Vláknina
- 1.5 g
- Sodík
- 159 mg
Alternativní recepty
Cupcaky tiramisu
1 godz.
Panna cotta s borůvkami
6h 30min
Rajčatové rolky plněné čerstvým sýrem a bazalkou
1h 45min
Gin Fizz
5 min
Smetanový krém s mátou a jahodovou omáčkou
Žádné hodnocení
Trifle se sektem a omáčkou z jahod a malin
3 Std. 40 Min
Panna cotta dort s jahodami
6h 30min
Malinovo-tvarohové dortíky ve skle
1 godz.
Ovocná omáčka (Coulis)
10 min
Valentýnský cheesecake
4u. 30min
Panna cotta
6 Std. 15 Min
Piňa Colada
5 min