
Zařízení & příslušenství
Sous-vide jahody s pěnou z bílé čokolády
Příprava 30min
Celkový 2hod.
6 porcí
Suroviny
Pěna z bílé čokolády
-
máslových sušenek70 gramů
-
smetany, min. 33 % tuku vychlazené200 gramů
-
bílé čokolády100 gramů
-
vanilkového lusku jen dřeň¼
-
čerstvého sýra200 gramů
Sous-vide jahody
-
voda na ponoření sáčků
-
jahod nakrájených napůl400 gramů
-
mleté skořice (volitelně)¼ čajové lžičky
-
pomerančové kůry (1 cm x 3–4 cm)2 kusy
-
vody (přibližně)1500 gramů
-
citrónové šťávy (cca z půlky citrónu)30 gramů
Nutriční hodnoty na 1 porci
Kalorie
386 kcal /
1615 kJ
Protein
7 g
Tuk
29 g
Sacharidy
23 g
Vláknina
1.5 g
Nasycený tuk
17 g
Sodík
159 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Sous-vide TM6 s krytem mixovacích nožů
5 recept
Česká republika
Česká republika