
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pěna z bílé čokolády
- 70 gramů máslových sušenek
- 200 gramů smetany, min. 33 % tuku vychlazené
- 100 gramů bílé čokolády
- ¼ vanilkového lusku jen dřeň
- 200 gramů čerstvého sýra
Sous-vide jahody
- voda na ponoření sáčků
- 400 gramů jahod nakrájených napůl
- ¼ čajové lžičky mleté skořice (volitelně)
- 2 kusy pomerančové kůry (1 cm x 3–4 cm)
- 1500 gramů vody (přibližně)
-
30
gramů citrónové šťávy (cca z půlky citrónu)
nebo 1 čajová lžička vitamínu C (kyseliny askorbové)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 386 kcal / 1615 kJ
- Protein
- 7 g
- Tuk
- 29 g
- Sacharidy
- 23 g
- Vláknina
- 1.5 g
- Nasycený tuk
- 17 g
- Sodík
- 159 mg
Alternativní recepty
Panna cotta s borůvkami
6hod. 30min
Trifle se sektem a omáčkou z jahod a malin
3hod. 40min
Halloweenský puding
50min
Malinovo-čokoládový dort Pavlova
4hod. 40min
Jahodové tiramisu s pistáciemi
3hod.
Jahodové želé s mousse z bílé čokolády
1hod. 45min
Sýrová panna cotta s přelivem z ředkvičkových listů
5hod. 20min
Kachní prsa s pomerančovým zabaglione
2hod. 20min
Mini cheesecaky ve skleničce
4hod.
Čokoládová panna cotta
4hod. 5min
Mini Pavlova
1hod. 45min
Panna cotta
6hod. 15min