Sous-vide jahody s pěnou z bílé čokolády
TM6

Sous-vide jahody s pěnou z bílé čokolády

5.0 (4 hodnocení)

Suroviny

Pěna z bílé čokolády

  • 70 gramů máslových sušenek
  • 200 gramů smetany, min. 33 % tuku, vychlazené
  • 100 gramů bílé čokolády
  • ¼ vanilkového lusku, jen dřeň
  • 200 gramů čerstvého sýra

Sous-vide jahody

  • voda, na ponoření sáčků
  • 400 gramů jahod, nakrájených napůl
  • ¼ čajové lžičky mleté skořice (volitelně)
  • 2 kusy pomerančové kůry (1 cm x 3–4 cm)
  • 1500 gramů vody (přibližně)
  • 30 gramů citrónové šťávy (cca z půlky citrónu)
    nebo 1 čajová lžička vitamínu C (kyseliny askorbové)

Nutriční hodnoty
na 1 porci
Kalorie
1615 kJ / 386 kcal
Protein
7 g
Sacharidy
23 g
Tuk
29 g
Nasycený tuk
17 g
Vláknina
1.5 g
Sodík
159 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty