Zařízení & příslušenství
Sous-vide jahody s pěnou z bílé čokolády
Příprava 30min.
Celkový 2hod.
6 porcí
Suroviny
Pěna z bílé čokolády
-
70 gramů máslových sušenek
-
200 gramů smetany, min. 33 % tuku vychlazené
-
100 gramů bílé čokolády
-
¼ vanilkového lusku jen dřeň
-
200 gramů čerstvého sýra
Sous-vide jahody
-
voda na ponoření sáčků
-
400 gramů jahod nakrájených napůl
-
¼ čajové lžičky mleté skořice (volitelně)
-
2 kusy pomerančové kůry (1 cm x 3–4 cm)
-
1500 gramů vody (přibližně)
-
1 čajová lžička vitamínu C (kyseliny askorbové)30 gramů citrónové šťávy (cca z půlky citrónu)
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porci
Sodík
159 mg
Protein
7 g
Kalorie
1615 kJ /
386 kcal
Tuk
29 g
Vláknina
1.5 g
Nasycený tuk
17 g
Sacharidy
23 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Sous-vide hrušky se skořicovou omáčkou
2hod. 5min.
Restovaná paprika (400 gramů)
25min.
Citronáda
5min.
Řecká ledová káva - Frappé
5min.
Jahodové tiramisu s pistáciemi
3hod.
Smetanová vanilková zmrzlina (Gelato alla crema)
10hod. 15min.
Restované hříbky s česnekem
20min.
Italské Bellinis
6min.
Salát panzanella s dresinkem z jahod, rajčat a citrónové šťávy
35min.
Kachní prsa s pomerančovo-zázvorovou omáčkou, bramborovou kaší a zelenými fazolkami
1hod. 10min.
Čokoládové dortíky
1hod.
Panna cotta
6hod. 15min.