Sous-vide jahody s pěnou z bílé čokolády

Sous-vide jahody s pěnou z bílé čokolády

5.0 4 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 2hod.
6 porcí

Suroviny

Pěna z bílé čokolády
  • 70 gramů máslových sušenek
  • 200 gramů smetany, min. 33 % tuku vychlazené
  • 100 gramů bílé čokolády
  • ¼ vanilkového lusku jen dřeň
  • 200 gramů čerstvého sýra
Sous-vide jahody
  • voda na ponoření sáčků
  • 400 gramů jahod nakrájených napůl
  • ¼ čajové lžičky mleté skořice (volitelně)
  • 2 kusy pomerančové kůry (1 cm x 3–4 cm)
  • 1500 gramů vody (přibližně)
  • 30 gramů citrónové šťávy (cca z půlky citrónu)
    1 čajová lžička vitamínu C (kyseliny askorbové)

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 porci

Sodík 159 mg
Protein 7 g
Kalorie 1615 kJ / 386 kcal
Tuk 29 g
Vláknina 1.5 g
Nasycený tuk 17 g
Sacharidy 23 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...