Sous-vide jahody s pěnou z bílé čokolády

Sous-vide jahody s pěnou z bílé čokolády

5.0 4 hodnocení
Příprava 30min
Celkový 2hod.
6 porcí

Suroviny

Pěna z bílé čokolády
  • máslových sušenek
    70 gramů
  • smetany, min. 33 % tuku vychlazené
    200 gramů
  • bílé čokolády
    100 gramů
  • vanilkového lusku jen dřeň
    ¼
  • čerstvého sýra
    200 gramů
Sous-vide jahody
  • voda na ponoření sáčků
  • jahod nakrájených napůl
    400 gramů
  • mleté skořice (volitelně)
    ¼ čajové lžičky
  • pomerančové kůry (1 cm x 3–4 cm)
    2 kusy
  • vody (přibližně)
    1500 gramů
  • citrónové šťávy (cca z půlky citrónu)
    30 gramů
    1 čajová lžička vitamínu C (kyseliny askorbové)

Nutriční hodnoty na 1 porci

Kalorie 386 kcal / 1615 kJ
Protein 7 g
Tuk 29 g
Sacharidy 23 g
Vláknina 1.5 g
Nasycený tuk 17 g
Sodík 159 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...