Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de jitomate, en trozos
- 500 g de tomate verde, en trozos
- 6 chiles guajillo, sin tallo y sin semillas
- 1 chile morita, sin tallo y sin semillas
- 1 cdita de pimienta negra molida
- 1 clavo de olor
- 1 pizca de comino
- 2 hojas de laurel secas
- 2 dientes de ajo, pelados
- 50 g de cebolla blanca, en trozos
- 1000 g de falda de res en cubos (4 cm)
- 1 cda de sal, al gusto
- 2 cdas concentrado de caldo de res, al gusto
- agua, para cocinar
- tortillas, para servir
- cebolla blanca, picada, para decorar
- cilantro, picado, para decorar
- Nutriční hodnoty
- na 1500 gramos
- Kalorie
- 7404.2 kJ / 1769.6 kcal
- Protein
- 233.4 g
- Sacharidy
- 95.2 g
- Tuk
- 57.9 g
- Nasycený tuk
- 21.3 g
- Vláknina
- 31.9 g
- Sodík
- 10724.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Caldo de queso
40min
Entomatadas de pollo
40min
Machaca de camarón (Black Diamond)
30min
Chorizo norteño
30min
Salsa martajada
50min
Birria de res estilo Jalisco
1h 45min
Pozolillo de elote tierno estilo Michoacán
1h 20min
Frijoles puercos a mi manera
25min
Pastel de sushi
1h
Mostachón de frutos rojos
1h 30min
Papitas negras
55min
Pozole verde con pollo (Black Diamond)
1h 30min