
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de jitomate en trozos
- 500 g de tomate verde en trozos
- 6 chiles guajillo sin tallo y sin semillas
- 1 chile morita sin tallo y sin semillas
- 1 cdita de pimienta negra molida
- 1 clavo de olor
- 1 pizca de comino
- 2 hojas de laurel secas
- 2 dientes de ajo pelados
- 50 g de cebolla blanca en trozos
- 1000 g de falda de res en cubos (4 cm)
- 1 cda de sal al gusto
- 2 cdas concentrado de caldo de res al gusto
- agua para cocinar
- tortillas para servir
- cebolla blanca picada, para decorar
- cilantro picado, para decorar
- Nutriční hodnoty
- na 1500 gramos
- Kalorie
- 1769.6 kcal / 7404.2 kJ
- Protein
- 233.4 g
- Tuk
- 57.9 g
- Sacharidy
- 95.2 g
- Vláknina
- 31.9 g
- Nasycený tuk
- 21.3 g
- Sodík
- 10724.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chorizo de champiñones
20min
Chilaquiles Poblanos con Pollo
35min
Pasta de jitomate
2hod. 40min
Chorizo norteño
30min
Pan de elote chorreado de gloria (Black Diamond)
1hod. 30min
Machaca de camarón (Black Diamond)
30min
Pastel de sushi
1hod.
Birria de res estilo Jalisco
1hod. 45min
Salsa martajada
50min
Caldo de queso
40min
Pozole verde con pollo (Black Diamond)
1hod. 30min
Papitas negras
55min