Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de jitomate, en trozos
- 500 g de tomate verde, en trozos
- 6 chiles guajillo, sin tallo y sin semillas
- 1 chile morita, sin tallo y sin semillas
- 1 cdita de pimienta negra molida
- 1 clavo de olor
- 1 pizca de comino
- 2 hojas de laurel secas
- 2 dientes de ajo, pelados
- 50 g de cebolla blanca, en trozos
- 1000 g de falda de res en cubos (4 cm)
- 1 cda de sal, al gusto
- 2 cdas concentrado de caldo de res, al gusto
- agua, para cocinar
- tortillas, para servir
- cebolla blanca, picada, para decorar
- cilantro, picado, para decorar
- Nutriční hodnoty
- na 1500 gramos
- Kalorie
- 7404.2 kJ / 1769.6 kcal
- Protein
- 233.4 g
- Sacharidy
- 95.2 g
- Tuk
- 57.9 g
- Nasycený tuk
- 21.3 g
- Vláknina
- 31.9 g
- Sodík
- 10724.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chorizo norteño
30min
Salsa azteca
30min
Frijoles puercos a mi manera
25 menit
Pollo a la naranja estilo Oriental
50min
Entomatadas de pollo
40min
Caldo de queso
40min
Birria de res estilo Jalisco
1 godz. 45 min
Pozole verde con pollo (Black Diamond)
1 Std. 30 Min
Machaca de camarón (Black Diamond)
30min
Salsa martajada
50min
Pastel de sushi
1j
Papitas negras
55 Min