Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de cebolla, cortada en trozos
- 30 g de cilantro
- 160 g de tomate verde, cortado en cuartos
- 1 pizca de semillas de comino
- 1 pizca de pimienta negra molida
- 1 cdita de orégano seco
- 1 cdita de mejorana seca
- 1 clavo de olor
- 1 hoja de laurel seca
- 1 cda de sal gruesa
- 400 g de falda de res, cortada en trozos
- 25 g de chile pasilla, sin rabo ni semillas (5 pzas aprox)
- 25 g de chile guajillo, sin rabo ni semillas (5 pzas aprox)
- 2 dientes de ajo, pelados
- 2 cditas de sal fina
- 500 g de carne de cordero limpia, en cubos, para caldo
- 1300 g de agua
- limones, cortados en cuartos
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1130 kJ / 269 kcal
- Protein
- 22 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 17 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cochinita pibil
4 Std.
Tacos al pastor chilangos
40 min
Birria de res estilo Jalisco
1h 45 min
Cochinita Pibil Demo
15 Min
Birria
14 godz.
Mole Negro
2h
Chicharrón en salsa verde
25 min
Gorditas de chicharrón
2h
Panuchos de cochinita pibil
35 min
Tacos de canasta
1 Std.
Pozole Rojo
1h 30min
Salsa roja de molcajete
10 Min