Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de cebolla, cortada en trozos
- 30 g de cilantro
- 160 g de tomate verde, cortado en cuartos
- 1 pizca de semillas de comino
- 1 pizca de pimienta negra molida
- 1 cdita de orégano seco
- 1 cdita de mejorana seca
- 1 clavo de olor
- 1 hoja de laurel seca
- 1 cda de sal gruesa
- 400 g de falda de res, cortada en trozos
- 25 g de chile pasilla, sin rabo ni semillas (5 pzas aprox)
- 25 g de chile guajillo, sin rabo ni semillas (5 pzas aprox)
- 2 dientes de ajo, pelados
- 2 cditas de sal fina
- 500 g de carne de cordero limpia, en cubos, para caldo
- 1300 g de agua
- limones, cortados en cuartos
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1130 kJ / 269 kcal
- Protein
- 22 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 17 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Caldo tlalpeño
1h 20 min
Tacos al pastor chilangos
40 Min
Cochinita pibil
4h
Enchiladas suizas
1h
Tacos al pastor
1 Std. 10 Min
Pozole Rojo
1h 30 min
Birria
14 godz.
Birria de res estilo Jalisco
1 godz. 45 min
Costillas de cerdo agridulces
40 Min
Carnitas
50min
Chicharrón en salsa verde
25 min
Tacos de pollo al pastor
45 min