Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de agua
- 80 g de chile ancho, sin tallo y sin semillas
- 20 g de chile guajillo, sin tallo y sin semillas
- 100 g de vinagre de manzana
- 4 dientes de ajo, pelados
- 5 cditas de comino en polvo
- 5 cditas de orégano seco
- 7 clavos de olor
- 6 cditas de sal
- 1 cdita de pimienta negra molida
-
1000
g de carne molida de cerdo
nebo 1000 g de carne molida de pavo
- Nutriční hodnoty
- na 1175 g
- Kalorie
- 12641 kJ / 3021.3 kcal
- Protein
- 184.1 g
- Sacharidy
- 70.6 g
- Tuk
- 222.6 g
- Nasycený tuk
- 80.1 g
- Vláknina
- 27.6 g
- Sodík
- 14614.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salsa martajada
50min
Pasta de jitomate
2 godz. 40 min
Salsa de chile de árbol seco
20 min
Birria de res estilo Jalisco
1 godz. 45 min
Frijoles Maneados
20 min
Frijoles puercos a mi manera
25 min
Barbacoa de res estilo Jalisco en cocción lenta TM6
4h 30 min
Chamoy
20 min
Salsa roja de molcajete
10 min
Chilorio
1h
Pozole verde con pollo (Black Diamond)
1h 30 min
Chiles jalapeños en escabeche
40 Min