Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de agua
- 80 g de chile ancho, sin tallo y sin semillas
- 20 g de chile guajillo, sin tallo y sin semillas
- 100 g de vinagre de manzana
- 4 dientes de ajo, pelados
- 5 cditas de comino en polvo
- 5 cditas de orégano seco
- 7 clavos de olor
- 6 cditas de sal
- 1 cdita de pimienta negra molida
-
1000
g de carne molida de cerdo
nebo 1000 g de carne molida de pavo
- Nutriční hodnoty
- na 1175 g
- Kalorie
- 12641 kJ / 3021.3 kcal
- Protein
- 184.1 g
- Sacharidy
- 70.6 g
- Tuk
- 222.6 g
- Nasycený tuk
- 80.1 g
- Vláknina
- 27.6 g
- Sodík
- 14614.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chiles jalapeños en escabeche
40min
Pasta de jitomate
2h 40min
Birria de res estilo Jalisco
1 Std. 45 Min
Salsa verde cocida
30min
Salsa martajada
50min
Chorizo de champiñones
20min
Barbacoa de res estilo Jalisco en cocción lenta TM6
4h 30min
Pozole verde con pollo (Black Diamond)
1 Std. 30 Min
Mostachón de frutos rojos
1 Std. 30 Min
Salsa de chile de árbol seco
20min
Pozole Rojo
1 Std. 30 Min
Salsa roja de molcajete
10min