Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g wody
-
350 - 800
g zielonej fasolki szparagowej, świeżej lub mrożonej, uprzednio rozmrożonej, bez łyka, w całości
nebo 350 - 800 g żółtej fasolki szparagowej, świeżej lub mrożonej, uprzednio rozmrożonej, bez łyka, w całości
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 154 kJ / 37 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 0 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 1.9 g
- Sodík
- 2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gotowanie na parze kalafiora (300 g)
20 min
Gotowanie na parze bobu (300-500 g)
25 min
Gotowanie na parze ziemniaków lub batatów (200-600 g)
30 min
Gotowanie na parze bobu (1000 g)
30 min
Gotowanie na parze szparagów (500-800 g)
25 min
Gotowanie na parze kalafiora (350-900 g)
30 min
Gotowanie na parze młodych ziemniaków (300-600 g)
35 min
Gotowanie na parze brokułu (250 g)
15 Min
Gotowanie na parze fasolki szparagowej (200-300 g)
25 min
Gotowanie na parze kukurydzy w kolbach
25 min
Gotowanie na parze brokułu (300-800 g)
25 min
Gotowanie na parze młodych ziemniaków (700-1200 g)
45 min