![Gotowanie na parze szparagów (500-800 g) Gotowanie na parze szparagów (500-800 g)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/1B4A1B34-2DFB-4CDD-9D8D-D6C50D92745B/Derivates/32a77292-9539-40fa-9c54-e8017539e448.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g wody
-
500 - 800
g zielonych szparagów, bez twardych końcówek
nebo 500 - 800 g białych szparagów, obranych, bez twardych końcówek
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 87 kJ / 21 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 2 g
- Tuk
- 0 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 1.4 g
- Sodík
- 0 mg
Alternativní recepty
Delikatne rumienienie fasolki szparagowej
25 Min
Szparagi z ziemniakami; Sos holenderski
45 Min
Gotowanie na parze fasolki szparagowej (350-800 g)
25 Min
Gotowanie na parze brokułu (250 g)
15 Min
Gotowanie na parze fasolki szparagowej (200-300 g)
25 Min
Gotowanie na parze kalafiora (300 g)
20 Min
Gotowanie na parze ziemniaków lub batatów (200-600 g)
30 Min
Gotowanie na parze brokułu (300-800 g)
25 Min
Gotowanie na parze kalafiora (350-900 g)
30 Min
Gotowanie na parze bobu (1000 g)
30 Min
Gotowanie na parze młodych ziemniaków (300-600 g)
35 Min
Gotowanie na parze bobu (300-500 g)
25 Min