Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g wody
-
500 - 800
g zielonych szparagów, bez twardych końcówek
nebo 500 - 800 g białych szparagów, obranych, bez twardych końcówek
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 87 kJ / 21 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 2 g
- Tuk
- 0 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 1.4 g
- Sodík
- 0 mg
Alternativní recepty
Gotowanie na parze bobu (1000 g)
30 Min
Gotowanie na parze kukurydzy w kolbach
25 Min
Gotowanie na parze bobu (300-500 g)
25 Min
Gotowanie na parze fasolki szparagowej (200-300 g)
25 Min
Gotowanie na parze brokułu (300-800 g)
25 Min
Gotowanie na parze młodych ziemniaków (300-600 g)
35 Min
Gotowanie na parze brokułu (250 g)
15 Min
Gotowanie na parze kalafiora (300 g)
20 min
Delikatne rumienienie fasolki szparagowej
25 Min
Gotowanie na parze kalafiora (350-900 g)
30 Min
Gotowanie na parze młodych ziemniaków (700-1200 g)
45 Min
Gotowanie na parze fasolki szparagowej (350-800 g)
25 Min