Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g wody
- 500 g brzoskwiń, bez pestek, przekrojonych na pół
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 188 kJ / 45 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 9 g
- Tuk
- 0 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 1.9 g
- Sodík
- 1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gotowanie na parze ćwiartek gruszek (500-800 g)
25min
Gotowanie na parze połówek gruszek (200-400 g)
20min
Gotowanie na parze jabłek (500-1000 g)
25min
Gotowanie na parze pasternaku (550-1000 g)
30 min
Gotowanie na parze połówek gruszek (500-800g)
30 min
Gotowanie na parze śliwek (200-450 g)
20min
Gotowanie na parze jabłek (200-400 g)
20min
Gotowanie na parze selera naciowego (200-400 g)
30 min
Gotowanie na parze śliwek (500-800 g)
25min
Gotowanie na parze pasternaku (200-500 g)
20min
Gotowanie na parze plastrów marchewki (200-500 g)
30 min
Gotowanie na parze buraków (200-600 g)
55min