Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglie lavate ed asciugate
- ½ spicchio di aglio (volitelně)
- 80 g di cipolla, a pezzi
- 70 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di polpa di pomodoro a pezzi, fresca o in scatola
- 100 g di acqua
- 1 cucchiaino raso di sale
- 400 g di fagiolini verdi, freschi, lavati
- 1 pizzico di pepe macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 732 kJ / 175 kcal
- Protein
- 3.5 g
- Sacharidy
- 7.2 g
- Tuk
- 14.9 g
- Vláknina
- 5.2 g
Alternativní recepty
Purea di patate
45 Min
Piselli al prosciutto
20 Min
Insalata di fagiolini con pancetta
40 Min
Cavolfiori gratinati
50 Min
Minestrone
45 Min
Polpette al sugo
45 Min
Fagiolini verdi con timo
1 Std. 10 Min
Maionese
10 Min
Castagne lesse
55 Min
Piselli con prosciutto
30 Min
Cavolfiore gratinato
55 Min
Funghi all'aglio
20 Min