Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglie lavate ed asciugate
- ½ spicchio di aglio (volitelně)
- 80 g di cipolla, a pezzi
- 70 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di polpa di pomodoro a pezzi, fresca o in scatola
- 100 g di acqua
- 1 cucchiaino raso di sale
- 400 g di fagiolini verdi, freschi, lavati
- 1 pizzico di pepe macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 732 kJ / 175 kcal
- Protein
- 3.5 g
- Sacharidy
- 7.2 g
- Tuk
- 14.9 g
- Vláknina
- 5.2 g
Alternativní recepty
Cavolfiori gratinati
50min
Salsa al pomodoro
40 Min
Polpette al sugo
45 min
Insalata di fagiolini con pancetta
40 Min
Piselli con prosciutto
30 min
Verdure al vapore
20 min
Piselli al prosciutto
20 min
Patate lesse
30 min
Funghi all'aglio
20 min
Verdure stufate
45 min
Cotechino e lenticchie
1h
Contorno di zucchine
30 min