
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g di olio extravergine di oliva
- ¾ cucchiaino di sale
- cucchiaino di pepe nero macinato
- 1 - 2 limoni preferibilmente biologici, la scorza e il succo
-
4
filetti di rombo (120-200 g l'uno)
nebo 4 filetti di pesce bianco (120-200 g l'uno) - 200 g di verdure miste (carote, zucchine, gambo di sedano, rape) a pezzi
- 6 rametti di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
- 500 g di acqua
- 400 g di patate pelate e a fette (3 mm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 404 kcal / 1693 kJ
- Protein
- 30 g
- Tuk
- 23 g
- Sacharidy
- 19 g
- Vláknina
- 2.3 g
Alternativní recepty
Purè di patate nature
55min
Padella di verdure alla mediterranea
30min
Confettura di prugne
Žádné hodnocení
Bistecca di collo di maiale con burro all’aglio e pomodoro
Žádné hodnocení
Torta salata alle verdure
1hod.
Torta di mele
1hod.
Menu: Lombata di maiale ripiena con purea di pastinache e patate e ciambellone ai mandarini
Žádné hodnocení
Verdure al vapore
20min
Brodo di carne in pasta
45min
Pesce al vapore con verdure miste
1hod. 20min
Orata al sale
40min
Pane rustico
2hod.