Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g di olio extravergine di oliva
- ¾ cucchiaino di sale
- cucchiaino di pepe nero macinato
- 1 - 2 limoni, preferibilmente biologici, la scorza e il succo
-
4
filetti di rombo (120-200 g l'uno)
nebo 4 filetti di pesce bianco (120-200 g l'uno) - 200 g di verdure miste (carote, zucchine, gambo di sedano, rape) a pezzi
- 6 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 500 g di acqua
- 400 g di patate pelate e a fette (3 mm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1693 kJ / 404 kcal
- Protein
- 30 g
- Sacharidy
- 19 g
- Tuk
- 23 g
- Vláknina
- 2.3 g
Alternativní recepty
Verdure al vapore
20min
Risotto ai funghi con insalata di zucca
Žádné hodnocení
Pesce e patate con salsa al pomodoro
50min
Marmellata di prugne per la dispensa
55 Min
Pesce al vapore con verdure miste
1 Std. 20 Min
Filetti di pesce persico con polenta di mais fresco
1 Std. 5 Min
Omogeneizzato di patate e carote
30 Min
Frullato energetico
10 Min
Minestrone con ceci
40min
Zuppa di patate e lenticchie con speck
40min
Torta salata alle verdure
1h
Purè di patate nature
55 Min