Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 300 g Milch
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 50 g Zucker
- 40 g Butter, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 550 g Mehl
- 2 Eigelb
- 1 Prise Salz
- 1 TL Zitronenschale
Füllung und Fertigstellung
- 400 g körniger Frischkäse
- 60 g Zucker
- 2 Eier
- 60 g Weichweizengrieß
- 1 TL Zitronenschale
- 1 Vanilleschote, nur das Mark
- 1 Ei, verquirlt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1326 kJ / 317 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 50 g
- Tuk
- 7 g
- Nasycený tuk
- 4 g
- Vláknina
- 2.1 g
- Sodík
- 167 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Streuselzopf
1h 30min
Heidelbeer-Hefeschnecken mit Frischkäse-Guss
3ωρ.
Apfel-Nuss-Kranz
2 Std. 15 Min
Schokoladen-Babka mit Pistazien
2 Std. 30 Min
Buttermilch-Weckchen
1h 30min
Hähnchen-Eintopf im Brot
2 Std.
Mohn-Aprikosen-Kranz
1h 30min
Eclairs mit Karamellcreme
4 Std.
Khachapuri - georgische Käse-Ei-Brote
2 Std.
Frühstückshörnchen
1h 20 phút
Apfel-Hefe-Küchlein (Racuchy z jabłkami)
50 Min
Batbout (Marokkanisches Grießbrot aus der Pfanne)
1h