Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 500 g Mehl
- 230 g Butter, kalt, in kleinen Stücken
- 1 Prise Salz
- 1 Ei
- 1 Fläschchen Bittermandelaroma
- 170 g Wasser
Füllung und Fertigstellung
- 1000 g Milch
- 100 g Butter, in Stücken
- 2 Eier
- 20 g Zucker
- 2 EL Vanillezucker
- 4 TL Vanilleextrakt
- 4 TL Zesten von Limettenschale
- 60 g Speisestärke
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1920 kJ / 459 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 38 g
- Tuk
- 20 g
- Nasycený tuk
- 12 g
- Vláknina
- 1.1 g
- Sodík
- 61 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tschebureki
1 Std. 20 Min
Kreppel
1h
Oladji – kleine Buchweizenpfannkuchen
30 Min
Quarkbällchen
30 Min
Piroschki mit Möhren-Füllung
4h 10 min
Gewürzgurken-Suppe (Rassolnik)
1 Std. 20 Min
Fenchelzöpfe
3 Std.
Borschtsch
50 Min
Wareniki mit Quark-Kirsch-Füllung
2 Std.
Gemüse-Leber-Torte
1 Std. 50 Min
Baklava
7 godz. 20 min
St. Petersburg - Joschiki
2h 55min