Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Deeg
- 200 g melk
- 1 ei
- 40 g olijfolie
- 150 g Griekse yoghurt
- 2 tl gedroogde gist
- 600 g bloem, en iets meer om te bestuiven
- ½ tl bakpoeder
- 1 tl suiker
- ½ tl zout
Vulling
- 150 g Cheddar kaas, in stukken
- 5 takjes verse munt, enkel de bladeren
- 5 takjes verse bladpeterselie, enkel de bladeren
- 60 g verse jonge spinazie
- 40 g olijfolie
- 5 teentjes knoflook
- 1 gele ui, in vieren gesneden
- 1 tl gemalen komijn
- 1 tl gemalen koriander
- 1 tl paprikapoeder
- 500 g gehakt vlees (kip, rund of lam)
- 1 el bloem
- ¼ tl zout
- ½ tl gemalen zwarte peper
- 30 g citroensap
- 250 g feta kaas, verkruimeld
- olijfolie, in spray, om te bakken
- 1 citroen, in partjes, om op te dienen
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1541.2 kJ / 366.9 kcal
- Protein
- 18.2 g
- Sacharidy
- 30.7 g
- Tuk
- 18.5 g
- Nasycený tuk
- 7.5 g
- Vláknina
- 2.5 g
- Sodík
- 386.4 mg
Alternativní recepty
Amarant cacao balletjes
Žádné hodnocení
Glutenvrij mediterraans gevouwen brood
Žádné hodnocení
Batbout met kaas
30 min
Tunesische Chorba
45 min
Pizza lahmacun a la Turk
1h
Sushi tacos
Žádné hodnocení
Cholent
Žádné hodnocení
Italiaanse brunch
1h 30 min
İzmir Köfte - Gehaktballetjes uit Izmir
1h 5min
Drie kaas pides
1h 40 min
Sushi buche met mango, zalm, avocado en gemberchips
2h
Hornazo
Žádné hodnocení