Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 teentjes knoflook
- 150 g uien, gehalveerd
- 20 g olie
- 500 g lamsvlees (schouder of been), in stukken
- 30 g Turkse peperpasta (Biber Salçası)
- 150 g tomaten, in vier gesneden
- 1 ½ tl zout
- 1 tl gemalen komijn
- ½ tl vers gemalen peper
- ½ tl zoete paprikapoeder
-
½
tl gemalen gedroogde rozemarijn
nebo ½ tl gedroogde tijm - 2 laurierbladeren
- 30 g bloem
- 150 g water
- 20 g azijn
- 150 g groene paprika, in ringen
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1144 kJ / 273 kcal
- Protein
- 28 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 13 g
- Vláknina
- 2.2 g
Alternativní recepty
Mokka-pompoen frappuccino
20 λεπτ.
Lamscurry
1ωρ.
Shakshuka
50 λεπτ.
Hummus
5 min
Tempé
48 Std.
Velouté met Marokkaanse smaken
35 λεπτ.
Avocadosap met dadels
5 min
Pizza lahmacun a la Turk
1ωρ.
Gekruide lamstaart
40 λεπτ.
Cholent
Žádné hodnocení
Gozleme
1 godz. 40 min
Tajine van lam met abrikozen en honing
1ωρ. 30 λεπτ.