Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 teentjes knoflook
- 150 g uien, gehalveerd
- 20 g olie
- 500 g lamsvlees (schouder of been), in stukken
- 30 g Turkse peperpasta (Biber Salçası)
- 150 g tomaten, in vier gesneden
- 1 ½ tl zout
- 1 tl gemalen komijn
- ½ tl vers gemalen peper
- ½ tl zoete paprikapoeder
-
½
tl gemalen gedroogde rozemarijn
nebo ½ tl gedroogde tijm - 2 laurierbladeren
- 30 g bloem
- 150 g water
- 20 g azijn
- 150 g groene paprika, in ringen
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1144 kJ / 273 kcal
- Protein
- 28 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 13 g
- Vláknina
- 2.2 g
Alternativní recepty
Valse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
Žádné hodnocení
Varkensvlees Wellington met groene erwten duxelles
1 Std. 15 Min
Babyvriendelijke worteltaart-kaneelpap
Žádné hodnocení
Pizza lahmacun a la Turk
1h
Thaise pinda kip met kokosrijst
1h
Zomerse trifle van ricotta en bessen
30min
Kip in adobo saus met puree van bakbananen
Žádné hodnocení
İzmir Köfte - Gehaktballetjes uit Izmir
1h 5min
Kip met pompoen-massaman curry en kokossoep
Žádné hodnocení
Chai latte parfait
15h 5min
Pilav met varkensvlees en wilde rijst
1h 10min
Kleverige sesamkip
40min