Zařízení & příslušenství
Ficelle de pain
Příprava 25min.
Celkový 4hod. 5min.
4 pièces
Suroviny
-
175 g d'eau minérale
-
4 g de levure boulangère fraîche émiettée
-
250 g de farine T 55, et un peu pour le plan de travail
-
6 g de sel
-
eau (1 bol)
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 pièce
Protein
6 g
Kalorie
999 kJ /
236 kcal
Tuk
1 g
Sacharidy
50 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Larousse - Boulangerie maison
120 recepty/-ů
Francie
Francie
Mohlo by se vám také líbit...
Muffins vanille-chocolat
55min.
Spaghetti aux boulettes de viande... sous un ciel d'Italie
50min.
Pain brioché
45min.
Brioche tressée
14hod. 40min.
Pâte à pizza italienne
2hod. 5min.
Pain jaune
1hod. 40min.
Baguette tradition
15hod. 25min.
Pâte sauce crémeuse aux champignons et à la tomate
30min.
Brioche moelleuse
4hod. 15min.
Brioche à la mie filante
3hod. 30min.
Pains au chocolat
16hod. 10min.
Brioche extra moelleuse
3hod. 45min.