Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 170 g de poireau, coupé en tronçons
- 1 branche de céleri, coupée en tronçons
- 1 gousse d'ail
- 40 g de beurre
- 75 g de vin blanc
- 400 g de pommes de terre, détaillées en dés
- 600 g d'eau
- 1 cube de bouillon de volaille
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 170 g de grains de maïs en conserve, égouttés
- 70 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 1 c. à soupe de persil plat frais, ciselé
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1133 kJ / 270 kcal
- Protein
- 5.3 g
- Sacharidy
- 26 g
- Tuk
- 15.3 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Soupe de tomates au poulet et aux pâtes
50 min
Velouté de patate douce et de pois chiches
35 min
Velouté de patate douce et de pois chiches
35 min
Crème de petits pois
40 min
Soupe à l'ail
40 min
Soupe de petits pois au mascarpone et au basilic
25 min
Velouté de carotte, pomme et curry
50 min
Soupe au lait
20 min
Soupe de laitue
35 min
Soupe de tomate au basilic
30 dk
Crème de carotte
30 dk
Soupe pommes de terre-épinards et omelette muscade
45 min