Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 170 g de poireau, coupé en tronçons
- 1 branche de céleri, coupée en tronçons
- 1 gousse d'ail
- 40 g de beurre
- 75 g de vin blanc
- 400 g de pommes de terre, détaillées en dés
- 600 g d'eau
- 1 cube de bouillon de volaille
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 170 g de grains de maïs en conserve, égouttés
- 70 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 1 c. à soupe de persil plat frais, ciselé
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1133 kJ / 270 kcal
- Protein
- 5.3 g
- Sacharidy
- 26 g
- Tuk
- 15.3 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Velouté de poulet à la noix de cajou
30 Min
Soupe de choux de Bruxelles et lentilles au curry
40 λεπτ.
Soupe au lait
20min
Crème de courgette au bleu
25 Min
Soupe à l'ail
40 λεπτ.
Soupe de tomate au basilic
30 Min
Crème de carotte
30 Min
Soupe rustique
12 Std.
Velouté de carotte, pomme et curry
50 Min
Crème de lentilles corail
35 Min
Potage au poireau
30 Min
Soupe de laitue
35 Min