Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g de haddock, coupé en morceaux
- 350 g de lait demi-écrémé
La pâte brisée
- 150 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 75 g de beurre doux
- 1 pincée de sel
- 50 g d'eau
La garniture
- 10 g de beurre doux
- 350 g de pousses d'épinards frais
- 150 g de roquette
- 3 œufs
- 100 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 1 portions
- Kalorie
- 1584 kJ / 378 kcal
- Protein
- 22.2 g
- Sacharidy
- 21.7 g
- Tuk
- 22.2 g
- Vláknina
- 2.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tarte au poireau et saumon fumé
1 Std. 10 Min
Tarte au chou romanesco et au roquefort
1 Std. 10 Min
Tarte aux 3 légumes
1h 25min
Quiche saumon, épinards, feta
1h
Tarte fine aux sardines
45 min
Quiche au brocoli et au chou-fleur
1h 20 min
Tarte printanière
50min
Pizza à la betterave
1h 30 min
Tarte aux légumes croquants
1h
Tarte aux épinards et citron confit
1h 20 min
Quiche oignon-artichaut
1 Std. 35 Min
Pizza tomate et roquette
1h