Quiche aux épinards, roquette et haddock

Quiche aux épinards, roquette et haddock

4.0 35 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 15min.
6 portions

Suroviny

  • 300 g de haddock coupé en morceaux
  • 350 g de lait demi-écrémé
La pâte brisée
  • 150 g de farine de blé et un peu pour le plan de travail
  • 75 g de beurre doux
  • 1 pincée de sel
  • 50 g d'eau
La garniture
  • 10 g de beurre doux
  • 350 g de pousses d'épinards frais
  • 150 g de roquette
  • 3 œufs
  • 100 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
  • 1 - 2 pincées de poivre blanc moulu à ajuster en fonction des goûts

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 portions

Protein 22.2 g
Kalorie 1584 kJ / 378 kcal
Tuk 22.2 g
Vláknina 2.8 g
Sacharidy 21.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...