Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g de haddock, coupé en morceaux
- 350 g de lait demi-écrémé
La pâte brisée
- 150 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 75 g de beurre doux
- 1 pincée de sel
- 50 g d'eau
La garniture
- 10 g de beurre doux
- 350 g de pousses d'épinards frais
- 150 g de roquette
- 3 œufs
- 100 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 1 portions
- Kalorie
- 1584 kJ / 378 kcal
- Protein
- 22.2 g
- Sacharidy
- 21.7 g
- Tuk
- 22.2 g
- Vláknina
- 2.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Quiche saumon, épinards, feta
1h
Aubergines farcies au riz complet
1u. 10min
Quiche épinard-tomate
1u. 45min
Chou farci au haddock
1h
Tarte aux légumes croquants
1h
Lasagne de la mer
1h
Quiche aux épinards et au fromage à raclette
1h
Gratin de poireaux au maquereau fumé
1h
Quiche au brocoli et au chou-fleur
1 Std. 20 Min
Tarte aux épinards et citron confit
1 Std. 20 Min
Tarte au thon et à la ratatouille
1 godz. 30 min
Lasagne de poisson aux asperges et poireau
1 godz. 30 min