蠔油爆雙脆

蠔油爆雙脆

Žádné hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 45min.
4 人份

Suroviny

  • 香油
    15 克
  • 切片
    30 克
  • 切段
    30 克
  • 新鮮紅辣椒 去籽、切片
    3 根
  • 蠔油
    50 克
  • 烏醋
    20 克
  • 1 茶匙
  • 米酒
    10 克
  • 綜合甜椒 (黃、紅皆可),切片
    80 克
  • 乾魷魚 切花、切片,以熱水泡軟
    300 克
  • 雞胗 切片(約0.3公分),以滾水川燙1分鐘
    200 克
  • 草蝦仁
    100 克
  • 小黃瓜 切片
    80 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 47.5 g
Kalorie 1450 kJ / 371 kcal
Tuk 6.8 g
Vláknina 0.9 g
Sacharidy 22.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...