Beurre noisette emulsion (L'Atelier Gourmet Food)

Beurre noisette emulsion (L'Atelier Gourmet Food)

5.0 1 hodnocení
Příprava 5min.
Celkový 20min.
4 portions

Suroviny

  • unsalted butter cut into pieces
    250 g
  • eggs
    2
  • water (to the 1L fill level)
  • sea salt
    1 - 2 pinches
  • ground black pepper
    1 pinch
  • freshly squeezed lemon juice
    30 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 94.5 mg
Protein 3.6 g
Kalorie 2025.8 kJ / 484.2 kcal
Tuk 53 g
Vláknina 0 g
Nasycený tuk 32.9 g
Sacharidy 0.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...