Beurre noisette emulsion (L'Atelier Gourmet Food)

Beurre noisette emulsion (L'Atelier Gourmet Food)

5.0 1 hodnocení
Příprava 5min
Celkový 20min
4 portions

Suroviny

  • unsalted butter cut into pieces
    250 g
  • eggs
    2
  • water (to the 1L fill level)
  • sea salt
    1 - 2 pinches
  • ground black pepper
    1 pinch
  • freshly squeezed lemon juice
    30 g

Nutriční hodnoty na 1 portion

Kalorie 484.2 kcal / 2025.8 kJ
Protein 3.6 g
Tuk 53 g
Sacharidy 0.8 g
Vláknina 0 g
Nasycený tuk 32.9 g
Sodík 94.5 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...