Zařízení & příslušenství
Beurre noisette emulsion (L'Atelier Gourmet Food)
Příprava 5min.
Celkový 20min.
4 portions
Suroviny
-
unsalted butter cut into pieces250 g
-
eggs2
-
water (to the 1L fill level)
-
sea salt1 - 2 pinches
-
ground black pepper1 pinch
-
freshly squeezed lemon juice30 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
94.5 mg
Protein
3.6 g
Kalorie
2025.8 kJ /
484.2 kcal
Tuk
53 g
Vláknina
0 g
Nasycený tuk
32.9 g
Sacharidy
0.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Blood Orange and Campari Steamed Pudding
1hod. 45min.
Vanilla Yogurt
12hod. 20min.
Rava payasam
50min.
Truffle Cake with Hazelnut Praline
7hod. 45min.
Individual Pineapple Cheesecakes
3hod. 50min.
Tiramisu
5hod. 20min.
Crêpes
1hod. 15min.
Tiramisu
5hod. 20min.
Rocket watercress juice
10min.
Saint-Honore
2hod. 45min.
Crêpes
1hod. 15min.
Fresh jalapeño dip
5min.