Beurre noisette emulsion (L'Atelier Gourmet Food)
TM6

Beurre noisette emulsion (L'Atelier Gourmet Food)

5.0 (1 hodnocení)

Suroviny

  • 250 g unsalted butter, cut into pieces
  • 2 eggs
  • water (to the 1L fill level)
  • 1 - 2 pinches sea salt
  • 1 pinch ground black pepper
  • 30 g freshly squeezed lemon juice

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
2025.8 kJ / 484.2 kcal
Protein
3.6 g
Sacharidy
0.8 g
Tuk
53 g
Nasycený tuk
32.9 g
Vláknina
0 g
Sodík
94.5 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty