Paris Brest
TM6

Paris Brest

4.3 (22 hodnocení)

Suroviny

Crème pâtissière

  • 375 g milk
  • 15 g unsalted butter
  • 3 eggs
  • 30 g white sugar
  • 75 g cornflour

Hazelnut praline paste

  • 220 g toasted hazelnuts, without skins
  • 250 g white sugar
  • 20 g glucose syrup
  • 1070 g water
  • 50 g white vinegar

Choux pastry & Hazelnut cream

  • 150 g water
  • 80 g unsalted butter, cut into pieces
  • 1 pinch salt
  • 2 tsp white sugar
  • 120 g plain flour
  • 4 eggs, 1 egg lightly beaten
  • 230 g pouring (whipping) cream

Glaze & assembly

  • 10 g soft brown sugar
  • 85 g icing sugar, plus extra for dusting
  • 1 tsp natural vanilla extract
  • 25 - 30 g hot water (see Tips)

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
2287.7 kJ / 544.7 kcal
Protein
10.2 g
Sacharidy
51 g
Tuk
34.4 g
Nasycený tuk
12.8 g
Vláknina
2.3 g
Sodík
98.4 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty