Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 450 g milk
- 50 g salted butter, plus extra melted to brush
- 1 vanilla pod, seeds scraped
- 50 g dark rum
- 200 g caster sugar
- 100 g plain flour
- 2 eggs
- 2 egg yolks
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 744.7 kJ / 178 kcal
- Protein
- 3.5 g
- Sacharidy
- 25.1 g
- Tuk
- 6.1 g
- Nasycený tuk
- 3.4 g
- Vláknina
- 0.2 g
- Sodík
- 58.7 mg
Alternativní recepty
Rosti canapé cups with Thermomix cutter
40min
Chocolate and strawberry domes
51sa
Ham and cheese canelé
49h
Paris–Brest with praline cream
26 Std.
Pickled cabbage salad (Thermomix® Cutter, TM6)
10 Min
Traditional French chocolate canelé
49h
Burnt mandarin bavarois with mandarin syrup
24u. 30min
Mango pudding (Brendan Pang)
2h 15min
Ratatouille Galette (Thermomix® Cutter, TM6)
1h 40min
Black garlic and onion jam
55 min
Traditional gluten free French vanilla canelé
49h 5min
Dani Valent's Basque cheesecake
2h 10min