Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 450 g milk
- 50 g salted butter, plus extra melted to brush
- 1 vanilla pod, seeds scraped
- 50 g dark rum
- 200 g caster sugar
- 100 g plain flour
- 2 eggs
- 2 egg yolks
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 744.7 kJ / 178 kcal
- Protein
- 3.5 g
- Sacharidy
- 25.1 g
- Tuk
- 6.1 g
- Nasycený tuk
- 3.4 g
- Vláknina
- 0.2 g
- Sodík
- 58.7 mg
Alternativní recepty
Traditional gluten free French vanilla canelé
49 Std. 5 Min
Persian honeycomb bark
1h 30min
Hojicha Canelé
1 Std. 20 Min
Mini Basque cheesecakes (Dani Valent)
2 godz. 25 min
Traditional French chocolate canelé
49 Std.
Espresso caramel sauce
45 Min
Liquorice ice cream with blackberries (George Calombaris)
24 Std. 25 Min
Edna's lemon curd tea cakes
30 Min
Caramel peach brioche
2 godz. 15 min
Cotton soft Japanese cheesecake
1h 45min
Dani Valent's Basque cheesecake
2h 10min
Lemon curd (TM6)
15 Min