
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 450 g milk
- 50 g salted butter plus extra melted to brush
- 1 vanilla pod seeds scraped
- 50 g dark rum
- 200 g caster sugar
- 100 g plain flour
- 2 eggs
- 2 egg yolks
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 178 kcal / 744.7 kJ
- Protein
- 3.5 g
- Tuk
- 6.1 g
- Sacharidy
- 25.1 g
- Vláknina
- 0.2 g
- Nasycený tuk
- 3.4 g
- Sodík
- 58.7 mg
Alternativní recepty
Pickled zucchini (Thermomix® Cutter)
20min
Orange and vanilla canelé (non-alcoholic)
49hod. 5min
Whole banana ice cream with bread praline and corn spun toffee (Kane Pollard)
11hod. 20min
Fennel, celery and green apple salad (Thermomix® Cutter, TM6)
15min
Traditional French chocolate canelé
49hod.
Neapolitan pizza
1hod. 30min
Edna's lemon curd tea cakes
30min
Chocolate and strawberry domes
51hod.
Traditional gluten free French vanilla canelé
49hod. 5min
Whipped brie with fruit and nut caramel crunch
30min
Mini Basque cheesecakes (Dani Valent)
2hod. 25min
Dani Valent's Basque cheesecake
2hod. 10min