Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
40
g pecorino, in stukken (2 cm)
nebo 40 g Parmezaanse kaas, in stukken (2 cm) - 1 teentje knoflook
- 30 g lente-uien, wit en groen deel, in stukken, en iets meer als afwerking
- 1 ei
- 3 eierdooiers
- 25 - 30 g witte miso (of shiro miso)
- 50 g melk
- 3 snuifjes gemalen zwarte peper
- 400 g verse udon noedels
- water, om de noedels te koken
- 150 g spekblokjes (2 cm)
- 15 g olijfolie
- sesamzaad, als afwerking (volitelně)
- gedroogde pepervlokken, als afwerking (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1929.7 kJ / 461.2 kcal
- Protein
- 15.3 g
- Sacharidy
- 38.6 g
- Tuk
- 25.8 g
- Nasycený tuk
- 8.8 g
- Vláknina
- 0.6 g
- Sodík
- 924.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Japanse stijl yaki udon met gehakt
30 min
Gebakken varkenskarbonade-rijst, Hong Kong-stijl
1 godz. 30 min
Virgin citroen en tijm cocktail
45 min
Scones met frambozenboter
25 min
Courgette en tonijn terrine - Tagliatelle van paprika
Žádné hodnocení
Romige champignons met knapperige geroosterde aardappelen
1 godz. 30 min
Bloemkool korma
2h 20 min
Op Afrikaanse wijze gegrilde vis met rijst en tomatensalade
45 min
Iers sodabrood
Žádné hodnocení
Rassolnik (gepekelde augurken soep)
1 Std. 20 Min
Vloeibare karamel
25 min
Ananas zandkoekjes
Žádné hodnocení