
Kompatibilní verze
Aubergine en Comté kaasgratin - Frozen yoghurt met aardbeien en basilicum
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 g aubergines in de lengte in plakken gesneden (5 mm)
- 2 tl zout en iets meer om de aubergines te laten uitlekken
- 200 g comté kaas in stukken
- 200 g uien in achtsten
- 2 teentjes knoflook
- 10 g olijfolie
- 800 g tomaten langwerpige type roma, in plakken (2 cm)
- 1 tl kristalsuiker
- 4 takjes verse tijmblaadjes
- 1 stengel verse rozemarijn enkel de naalden
- 2 tl gemengde peperkorrels
- 3 el olijfolie
- 150 g kristalsuiker
- 300 g water
- 300 g volle yoghurt
- 350 g aardbeien (300 g in stukken en 50 g in kleine blokjes (2 mm) gesneden voor de afwerking)
- 30 g verse basilicum
- 5 blaadjes verse basilicum
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 452.8 kcal / 1877.3 kJ
- Protein
- 18.3 g
- Tuk
- 32 g
- Sacharidy
- 17.8 g
- Vláknina
- 10.8 g
- Nasycený tuk
- 13 g
- Sodík
- 1411 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Portugees brood (Pão de água)
Žádné hodnocení
Stervormige walnootravioli met champagnesaus
Žádné hodnocení
Gevulde seitanrol met champagnerijst
Žádné hodnocení
Vegan pudding
15min
Kimchi kaasdip
Žádné hodnocení
Tosti met cottage kaas
Žádné hodnocení
Citroencurd
1hod.
Gegrilde kaas met champignons
Žádné hodnocení
Cassoulet van bonen met walnotenpesto
4hod. 30min
Hartige taart met tonijn, eieren en kappertjes
Žádné hodnocení
Sous-vide miso aubergine
2hod. 45min
Perzik Bellini
5min