Kompatibilní verze
Aubergine en Comté kaasgratin - Frozen yoghurt met aardbeien en basilicum
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 g aubergines, in de lengte in plakken gesneden (5 mm)
- 2 tl zout, en iets meer om de aubergines te laten uitlekken
- 200 g comté kaas, in stukken
- 200 g uien, in achtsten
- 2 teentjes knoflook
- 10 g olijfolie
- 800 g tomaten, langwerpige type roma, in plakken (2 cm)
- 1 tl kristalsuiker
- 4 takjes verse tijmblaadjes
- 1 stengel verse rozemarijn, enkel de naalden
- 2 tl gemengde peperkorrels
- 3 el olijfolie
- 150 g kristalsuiker
- 300 g water
- 300 g volle yoghurt
- 350 g aardbeien (300 g in stukken en 50 g in kleine blokjes (2 mm) gesneden voor de afwerking)
- 30 g verse basilicum
- 5 blaadjes verse basilicum
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1877.3 kJ / 452.8 kcal
- Protein
- 18.3 g
- Sacharidy
- 17.8 g
- Tuk
- 32 g
- Nasycený tuk
- 13 g
- Vláknina
- 10.8 g
- Sodík
- 1411 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vijfzaden energierepen
Žádné hodnocení
Vegan jus
40 Min
Kurkuma schillen
Žádné hodnocení
Hainanese kiprijst
1 Std. 20 Min
Borscht
50 Min
Gratin van gezouten kabeljauw (bacalhau)
Žádné hodnocení
Gazellehoorns
1h
Curryworst en linzen
1h
Vegetarische chili
1h 5min
Gerstsalade met sinaasappels, koriander en amandelen
50 Min
Sojabolognese
40 Min
Stoofgerecht met tofu
30 Min