Kompatibilní verze
Aubergine en Comté kaasgratin - Frozen yoghurt met aardbeien en basilicum
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 g aubergines, in de lengte in plakken gesneden (5 mm)
- 2 tl zout, en iets meer om de aubergines te laten uitlekken
- 200 g comté kaas, in stukken
- 200 g uien, in achtsten
- 2 teentjes knoflook
- 10 g olijfolie
- 800 g tomaten, langwerpige type roma, in plakken (2 cm)
- 1 tl kristalsuiker
- 4 takjes verse tijmblaadjes
- 1 stengel verse rozemarijn, enkel de naalden
- 2 tl gemengde peperkorrels
- 3 el olijfolie
- 150 g kristalsuiker
- 300 g water
- 300 g volle yoghurt
- 350 g aardbeien (300 g in stukken en 50 g in kleine blokjes (2 mm) gesneden voor de afwerking)
- 30 g verse basilicum
- 5 blaadjes verse basilicum
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1877.3 kJ / 452.8 kcal
- Protein
- 18.3 g
- Sacharidy
- 17.8 g
- Tuk
- 32 g
- Nasycený tuk
- 13 g
- Vláknina
- 10.8 g
- Sodík
- 1411 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Driekoningentaart 100% chocolade
1h 35min
Energieballen
30 min
Vegan jus
40min
Gerookte Mexicaanse bonensoep
No ratings
Batch Cooking | Oosterse rijstsalade met gestoomde groenten, dip & koekjes
No ratings
Mexicaanse limoensoep
40min
Bao met pulled champignon in BBQ saus
1h 15min
Beef laab
1h 5min
Aziatische groentesoep met tofu
1h 30min
Dunne grissini
No ratings
Piadina uit Emilia Romagna
15min
Aardappel flatbread
12 Std.