Kompatibilní verze
Aubergine en Comté kaasgratin - Frozen yoghurt met aardbeien en basilicum
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 g aubergines, in de lengte in plakken gesneden (5 mm)
- 2 tl zout, en iets meer om de aubergines te laten uitlekken
- 200 g comté kaas, in stukken
- 200 g uien, in achtsten
- 2 teentjes knoflook
- 10 g olijfolie
- 800 g tomaten, langwerpige type roma, in plakken (2 cm)
- 1 tl kristalsuiker
- 4 takjes verse tijmblaadjes
- 1 stengel verse rozemarijn, enkel de naalden
- 2 tl gemengde peperkorrels
- 3 el olijfolie
- 150 g kristalsuiker
- 300 g water
- 300 g volle yoghurt
- 350 g aardbeien (300 g in stukken en 50 g in kleine blokjes (2 mm) gesneden voor de afwerking)
- 30 g verse basilicum
- 5 blaadjes verse basilicum
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1877.3 kJ / 452.8 kcal
- Protein
- 18.3 g
- Sacharidy
- 17.8 g
- Tuk
- 32 g
- Nasycený tuk
- 13 g
- Vláknina
- 10.8 g
- Sodík
- 1411 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Glutenvrije mini hazelnoot-confituur gebakjes (Linzer torte)
Keine Bewertungen
Glutenvrije gevulde pepers
Keine Bewertungen
Valse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
Keine Bewertungen
Vegan pudding
15 min
Gestoomde rode biet met romige walnotensaus
Keine Bewertungen
Gozleme
1 Std. 40 Min
Turkse eieren (Cilbir) op Griekse yoghurt met toast en groene salade
30 Min
Kurkuma schillen
Keine Bewertungen
Zoetzure dhal
Keine Bewertungen
Spinazieknoedels in tomatenragout
1h
Karamelpoeder
1h
Goulash van soja met knoedels
1 Std. 25 Min