Zařízení & příslušenství
Aubergine en Comté kaasgratin - Frozen yoghurt met aardbeien en basilicum
Příprava 10min.
Celkový 4hod. 10min.
4 porties
Suroviny
-
aubergines in de lengte in plakken gesneden (5 mm)800 g
-
zout en iets meer om de aubergines te laten uitlekken2 tl
-
comté kaas in stukken200 g
-
uien in achtsten200 g
-
teentjes knoflook2
-
olijfolie10 g
-
tomaten langwerpige type roma, in plakken (2 cm)800 g
-
kristalsuiker1 tl
-
verse tijmblaadjes4 takjes
-
verse rozemarijn enkel de naalden1 stengel
-
gemengde peperkorrels2 tl
-
olijfolie3 el
-
kristalsuiker150 g
-
water300 g
-
volle yoghurt300 g
-
aardbeien (300 g in stukken en 50 g in kleine blokjes (2 mm) gesneden voor de afwerking)350 g
-
verse basilicum30 g
-
blaadjes verse basilicum5
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portie
Sodík
1411 mg
Protein
18.3 g
Kalorie
1877.3 kJ /
452.8 kcal
Tuk
32 g
Vláknina
10.8 g
Nasycený tuk
13 g
Sacharidy
17.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
De Friend® in de zomer
10 recepty/-ů
Benelux
Benelux
Mohlo by se vám také líbit...
Vegan Bonenburgers met Rode Bosbessensaus
Žádné hodnocení
Mini Filodeeghoorntjes met Makreelmousse, Avocadocrème en Gember-Limoenroomijs:
Žádné hodnocení
Hartige krans met olijven, spek en cheddarkaas
Žádné hodnocení
Tartaar van Zeebrasem met Vanille
Žádné hodnocení
Taart van Kastanjes, Champignons en Veenbessen
Žádné hodnocení
Boekweit flammkuchen met wortelgroenten en gorgonzola met chilihoningglazuur
Žádné hodnocení
Pindakaas en koekjesijs
Žádné hodnocení
Pulled barbecue jackfruit
25min.
Batch Cooking | Oosterse rijstsalade met gestoomde groenten, dip & koekjes
Žádné hodnocení
Gevulde veggieslakken
45min.
Artisjokken met citroen-knoflookboter
1hod.
Batbout met kaas
30min.