Aubergine en Comté kaasgratin - Frozen yoghurt met aardbeien en basilicum

Aubergine en Comté kaasgratin - Frozen yoghurt met aardbeien en basilicum

Žádné hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 4hod. 10min.
4 porties

Suroviny

  • aubergines in de lengte in plakken gesneden (5 mm)
    800 g
  • zout en iets meer om de aubergines te laten uitlekken
    2 tl
  • comté kaas in stukken
    200 g
  • uien in achtsten
    200 g
  • teentjes knoflook
    2
  • olijfolie
    10 g
  • tomaten langwerpige type roma, in plakken (2 cm)
    800 g
  • kristalsuiker
    1 tl
  • verse tijmblaadjes
    4 takjes
  • verse rozemarijn enkel de naalden
    1 stengel
  • gemengde peperkorrels
    2 tl
  • olijfolie
    3 el
  • kristalsuiker
    150 g
  • water
    300 g
  • volle yoghurt
    300 g
  • aardbeien (300 g in stukken en 50 g in kleine blokjes (2 mm) gesneden voor de afwerking)
    350 g
  • verse basilicum
    30 g
  • blaadjes verse basilicum
    5

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portie

Sodík 1411 mg
Protein 18.3 g
Kalorie 1877.3 kJ / 452.8 kcal
Tuk 32 g
Vláknina 10.8 g
Nasycený tuk 13 g
Sacharidy 17.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...