
Kompatibilní verze
Gazpacho van paprika, koriander en reductie van balsamico
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g suiker
- 120 g balsamicoazijn
- 800 g rode paprika zaadjes verwijderd, in stukken
- 200 g tomaten in vierden, ontpit
- 1 bos verse koriander
- 40 g sjalotten gehalveerd
- 2 teentjes knoflook gehalveerd
- 160 g sinaasappelsap
- 80 g olijfolie
- 3 snuifjes zout
- 2 snuifjes 5 bessen peper
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 130.3 kcal / 543.3 kJ
- Protein
- 1.3 g
- Tuk
- 7 g
- Sacharidy
- 14.5 g
- Vláknina
- 1.9 g
- Nasycený tuk
- 0.9 g
- Sodík
- 584.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Varkensvlees Wellington met groene erwten duxelles
1 godz. 15 min
Vegetarische pizza
Brak ocen
Burgers met zeeduivel en zalm
20 min
Multi-inzetbaar | Gehaktballetjes met linguine en tomaat / met noedelsoep / met Griekse salade
1 godz. 30 min
Azteca taart
1 godz.
Aubergine en Comté kaasgratin - Frozen yoghurt met aardbeien en basilicum
Brak ocen
Roerbak met aubergines en kofu
Brak ocen
All-in-one kip cacciatore
2 godz. 45 min
Op Portugese wijze in brood gebakken zeebaars met gestoomde aardappelen en sperziebonen
2 godz.
Rode biet en geitenkaasroomijs met crackers
14 godz. 55 min
Hornazo
Brak ocen
Boeuf bourguignon en warme Engelse citroenpudding met citroenstroop
Brak ocen