
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La veille
- 300 g de haricots blancs secs type tarbais
Le jour même
- 100 g d'oignon coupé en deux et 1 petit oignon
- 2 gousses d'ail
- 50 g de graisse de canard
- 1 clou de girofle
- 130 g de carottes coupées en rondelles
- 150 g de tomates coupées en morceaux
- 200 g de jambon cru de pays, coupé en morceaux
- 750 g d'eau
- 6 pincées de poivre blanc moulu
- 4 saucisses de Toulouse piquées à la fourchette
- 1 saucisse de couenne (voir "Variante(s)") (volitelně)
- 4 manchons de canard confits
- 1 ½ c. à café de sel
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1060.5 kcal / 4421.5 kJ
- Protein
- 77.5 g
- Tuk
- 60.8 g
- Sacharidy
- 42.5 g
- Vláknina
- 16.5 g
- Nasycený tuk
- 22.3 g
- Sodík
- 3210.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Poulet façon bourguignon
35min
Rôti de porc aux légumes - Minestrone
1hod. 30min
Riz cantonais
30min
Petit salé aux lentilles
1hod. 10min
Caille, sauce à l'orange et carotte
45min
Rouelle de veau aux carottes
50min
Sauté de porc à la moutarde et panais
50min
Paupiettes de veau aux petits légumes
1hod.
Chili Con Carne
30min
Poulet cacciatore et pâtes
55min
Bœuf bourguignon (mode cuisson lente)
12hod.
Filet mignon au chorizo et gratin dauphinois
1hod. 5min