Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La veille
- 300 g de haricots blancs secs, type tarbais
Le jour même
- 100 g d'oignon, coupé en deux et 1 petit oignon
- 2 gousses d'ail
- 50 g de graisse de canard
- 1 clou de girofle
- 130 g de carottes, coupées en rondelles
- 150 g de tomates, coupées en morceaux
- 200 g de jambon cru de pays, coupé en morceaux
- 750 g d'eau
- 6 pincées de poivre blanc moulu
- 4 saucisses de Toulouse, piquées à la fourchette
- 1 saucisse de couenne (voir "Variante(s)") (volitelně)
- 4 manchons de canard confits
- 1 ½ c. à café de sel
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 4421.5 kJ / 1060.5 kcal
- Protein
- 77.5 g
- Sacharidy
- 42.5 g
- Tuk
- 60.8 g
- Nasycený tuk
- 22.3 g
- Vláknina
- 16.5 g
- Sodík
- 3210.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Paupiettes de veau aux petits légumes
1h
Petit salé aux lentilles
55 Min
Riz à l'espagnole au chorizo et poivrons
35 Min
Spaghetti aux moules, chorizo et safran
1 Std. 20 Min
Ragoût de veau aux poivrons rouges et aux pommes de terre
1u. 45min
Lentilles du Puy au saumon, sauce au bleu
1h
Ragoût d'agneau aux carottes et navets
2óra 20p
Petit salé aux lentilles
1u. 10min
Pavé de cabillaud au lard, boulgour et julienne de légumes
35 Min
Poulet façon bourguignon
35 Min
Poulet cacciatore et pâtes
55 Min
Mijoté de bœuf aux poivrons
3 Std. 15 Min