Cassoulet toulousain

Cassoulet toulousain

4.1 24 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 40min.
4 portions

Suroviny

La veille
  • 300 g de haricots blancs secs type tarbais
Le jour même
  • 100 g d'oignon coupé en deux et 1 petit oignon
  • 2 gousses d'ail
  • 50 g de graisse de canard
  • 1 clou de girofle
  • 130 g de carottes coupées en rondelles
  • 150 g de tomates coupées en morceaux
  • 200 g de jambon cru de pays, coupé en morceaux
  • 750 g d'eau
  • 6 pincées de poivre blanc moulu
  • 4 saucisses de Toulouse piquées à la fourchette
  • 1 saucisse (volitelně) de couenne (voir "Variante(s)")
  • 4 manchons de canard confits
  • 1 ½ c. à café de sel

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 3210.8 mg
Protein 77.5 g
Kalorie 4421.5 kJ / 1060.5 kcal
Tuk 60.8 g
Vláknina 16.5 g
Nasycený tuk 22.3 g
Sacharidy 42.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...