Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 6 œufs, froids
- de l'eau, jusqu'au marquage 1 litre (l)
-
100
g de comté, en morceaux
nebo 100 g de beaufort, en morceaux - 200 g d'oignons, coupés en deux
- 20 g d'huile d'olive
- 100 g de vin blanc
- 1 pincée de sel, et ¼ de c. à café
- 30 g de beurre, en morceaux
- 35 g de farine
- 400 g de lait
- 1 pincée de noix de muscade en poudre
- 2 pincées de poivre moulu
- 2 c. à soupe de concentré de tomate
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2103.5 kJ / 502.8 kcal
- Protein
- 24.3 g
- Sacharidy
- 21.6 g
- Tuk
- 33.6 g
- Nasycený tuk
- 15.8 g
- Vláknina
- 1.3 g
- Sodík
- 562.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gratin poireau-pomme de terre au chorizo et parmesan
55 Min
Mac & cheese au cheddar et moutarde
55 Min
Parmentier de canard, oignons et curry
1h
Gratin de crozets, reblochon et poireaux
1 godz. 40 min
Chou frisé à l'italienne en cocotte
1 godz. 50 min
Truffade de pommes de terre au cantal, sauge et lardons fumés
1 Std. 5 Min
Frittata au chorizo
50 min
Vichyssoise avec des pâtes
35min
Tarte au saint-nectaire
50 min
Cigares de tartiflette
55 Min
Petits flans aux oignons nouveaux
45 Min
Flan sans pâte
6 Std.