Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 6 œufs, froids
- de l'eau, jusqu'au marquage 1 litre (l)
-
100
g de comté, en morceaux
nebo 100 g de beaufort, en morceaux - 200 g d'oignons, coupés en deux
- 20 g d'huile d'olive
- 100 g de vin blanc
- 1 pincée de sel, et ¼ de c. à café
- 30 g de beurre, en morceaux
- 35 g de farine
- 400 g de lait
- 1 pincée de noix de muscade en poudre
- 2 pincées de poivre moulu
- 2 c. à soupe de concentré de tomate
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2103.5 kJ / 502.8 kcal
- Protein
- 24.3 g
- Sacharidy
- 21.6 g
- Tuk
- 33.6 g
- Nasycený tuk
- 15.8 g
- Vláknina
- 1.3 g
- Sodík
- 562.1 mg
Alternativní recepty
Crème dessert saveur madeleine
20min
Riz au lait gratiné aux pommes
1 Std.
Tatin d'oignons à la moutarde
2u. 20min
Vichyssoise avec des pâtes
35 min
Pancakes de pommes de terre irlandais (boxty)
35 min
Gratin de pomme de terre, bacon et à La Vache qui rit®
1h 10 min
Clafoutis de courgettes, ail et amande
1 Std.
Samoussas au fromage
30 min
Clafoutis de tomates cerise, courgettes et thym
50 min
Filet mignon au chorizo et gratin dauphinois
1 Std. 5 Min
Gratin de chou-fleur, curry et lait de coco
45 min
Mac & cheese au cheddar et moutarde
55 min