Gratin d'œufs durs sauce aurore

Gratin d'œufs durs sauce aurore

4.4 114 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 45min.
4 portions

Suroviny

  • 6 œufs froids
  • d'eau jusqu'au marquage 1 litre (l)
  • 100 g de comté en morceaux
    100 g de beaufort, en morceaux
  • 200 g d'oignons coupés en deux
  • 20 g d'huile d'olive
  • 100 g de vin blanc
  • 1 pincée de sel et ¼ de c. à café
  • 30 g de beurre en morceaux
  • 35 g de farine
  • 400 g de lait
  • 1 pincée de noix de muscade en poudre
  • 2 pincées de poivre moulu
  • 2 c. à soupe de concentré de tomate

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 562.1 mg
Protein 24.3 g
Kalorie 2103.5 kJ / 502.8 kcal
Tuk 33.6 g
Vláknina 1.3 g
Nasycený tuk 15.8 g
Sacharidy 21.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...