Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 6 œufs, froids
- de l'eau, jusqu'au marquage 1 litre (l)
-
100
g de comté, en morceaux
nebo 100 g de beaufort, en morceaux - 200 g d'oignons, coupés en deux
- 20 g d'huile d'olive
- 100 g de vin blanc
- 1 pincée de sel, et ¼ de c. à café
- 30 g de beurre, en morceaux
- 35 g de farine
- 400 g de lait
- 1 pincée de noix de muscade en poudre
- 2 pincées de poivre moulu
- 2 c. à soupe de concentré de tomate
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2103.5 kJ / 502.8 kcal
- Protein
- 24.3 g
- Sacharidy
- 21.6 g
- Tuk
- 33.6 g
- Nasycený tuk
- 15.8 g
- Vláknina
- 1.3 g
- Sodík
- 562.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gratin de pomme de terre, bacon et à La Vache qui rit®
1 Std. 10 Min
Œuf poché sauce poulette
35min
Roulé au jambon, chèvre et pommes de terre
1h
Vichyssoise avec des pâtes
35min
Haricots blancs à la tomate et au chorizo, poisson vapeur et crème à l'orange
1h
Tarte au magret fumé
45 min
Frittata au chorizo
50min
Truffade de pommes de terre au cantal, sauge et lardons fumés
1h 5min
Tatin d'endives, jambon et pickles d'oignons
1h 20 min
Tourte au camembert
3h
Œuf cocotte aux petits pois et jambon
30 min
Croque-monsieur au saumon
2h 15 min