
Zařízení & příslušenství
Veganská baklava
Příprava 45min
Celkový 2hod. 40min
25 kousků
Suroviny
-
pistáciových oříšků, neslaných, loupaných200 gramů
-
cukru200 gramů
-
vlašských ořechů150 gramů
-
mleté skořice plus navíc 1 polévková lžíce na sirup1 čajová lžička
-
olivového oleje200 gramů
-
filo těsta (přibližně 8 listů, každý 33 cm x 46 cm)350 gramů
-
vody150 gramů
-
javorového sirupu100 gramů
-
nastrouhané pomerančové kůry (z 1 pomeranče)1 polévková lžíce
-
růžové vody2 čajové lžičky
-
citrónové šťávy2 čajové lžičky
Nutriční hodnoty na 1 kousek
Kalorie
239.5 kcal /
1002 kJ
Protein
3.6 g
Tuk
16.3 g
Sacharidy
21.5 g
Vláknina
1.7 g
Nasycený tuk
2.1 g
Sodík
68.8 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Veganské pečení
12 recept
Česká republika
Česká republika