Veganská baklava

Veganská baklava

4.3 4 hodnocení
Příprava 45min
Celkový 2hod. 40min
25 kousků

Suroviny

  • pistáciových oříšků, neslaných, loupaných
    200 gramů
  • cukru
    200 gramů
  • vlašských ořechů
    150 gramů
  • mleté skořice plus navíc 1 polévková lžíce na sirup
    1 čajová lžička
  • olivového oleje
    200 gramů
  • filo těsta (přibližně 8 listů, každý 33 cm x 46 cm)
    350 gramů
  • vody
    150 gramů
  • javorového sirupu
    100 gramů
  • nastrouhané pomerančové kůry (z 1 pomeranče)
    1 polévková lžíce
  • růžové vody
    2 čajové lžičky
  • citrónové šťávy
    2 čajové lžičky

Nutriční hodnoty na 1 kousek

Kalorie 239.5 kcal / 1002 kJ
Protein 3.6 g
Tuk 16.3 g
Sacharidy 21.5 g
Vláknina 1.7 g
Nasycený tuk 2.1 g
Sodík 68.8 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...