
Zařízení & příslušenství
Houbový crème brûlée
Příprava 35min.
Celkový 24hod. 35min.
8 porcí
Suroviny
-
30 gramů šalotky
-
20 gramů olivového oleje
-
500 gramů žampiónů napůl
-
1 čajová lžička citrónové šťávy
-
2 snítky čerstvého tymiánu jen lístky
-
¾ čajové lžičky soli
-
2 špetky mletého černého pepře
-
30 gramů portského vína
-
300 gramů plnotučného mléka
-
100 gramů smetany ke šlehání, 30 % až 40 % tuku
-
4 vejce
-
80 gramů třtinového cukru
Nutriční hodnoty na 1 porci
Kalorie
201.7 kcal /
843.8 kJ
Protein
6.8 g
Tuk
10.8 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
1.2 g
Nasycený tuk
4.7 g
Sodík
217.9 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Houby podle Markéty Hrubešové
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se Vám také líbit...
Nepečený cheesecake s bílou čokoládou
8 godz. 20 min
Chačapuri
1 godz. 15 min
Pomalu vařené ossobuco se šafránovým rizotem
4 godz. 30 min
Srnčí hřbet s brusinkami, houbovými knedlíky a dýní
Brak ocen
Dort Ametyst
Brak ocen
Hummus
5 min
Směs na pečení kakaového chleba se sušeným ovocem
Brak ocen
Zauzená ryba, bramborová pěna, loupákové máslo
1 godz. 10 min
Smoothie s kadeřávkem, mladou pšenicí a datlemi
5 min
Ananasový dezert ve skleničce
1 godz. 5 min
Fenyklový digestiv
10 min
Rajčatová omáčka s masem (ragú)
1 godz. 30 min