
Zařízení & příslušenství
Houbový crème brûlée
Příprava 35min
Celkový 24hod. 35min
8 porcí
Suroviny
-
šalotky30 gramů
-
olivového oleje20 gramů
-
žampiónů napůl500 gramů
-
citrónové šťávy1 čajová lžička
-
čerstvého tymiánu jen lístky2 snítky
-
soli¾ čajové lžičky
-
mletého černého pepře2 špetky
-
portského vína30 gramů
-
plnotučného mléka300 gramů
-
smetany ke šlehání, 30 % až 40 % tuku100 gramů
-
vejce4
-
třtinového cukru80 gramů
Nutriční hodnoty na 1 porci
Kalorie
201.7 kcal /
843.8 kJ
Protein
6.8 g
Tuk
10.8 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
1.2 g
Nasycený tuk
4.7 g
Sodík
217.9 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Houby podle Markéty Hrubešové
10 recept
Česká republika
Česká republika