![Houbový crème brûlée Houbový crème brûlée](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/ae1ada42479164ac04731d7ab8dfdec0/Derivates/67ef9f70547e905ccd9d8434a58b7b8bd5600790.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 gramů šalotky
- 20 gramů olivového oleje
- 500 gramů žampiónů, napůl
- 1 čajová lžička citrónové šťávy
- 2 snítky čerstvého tymiánu, jen lístky
- ¾ čajové lžičky soli
- 2 špetky mletého černého pepře
- 30 gramů portského vína
- 300 gramů plnotučného mléka
- 100 gramů smetany ke šlehání, 30 % až 40 % tuku
- 4 vejce
- 80 gramů třtinového cukru
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 843.8 kJ / 201.7 kcal
- Protein
- 6.8 g
- Sacharidy
- 20 g
- Tuk
- 10.8 g
- Nasycený tuk
- 4.7 g
- Vláknina
- 1.2 g
- Sodík
- 217.9 mg
Alternativní recepty
Jahodový koktejl se sektem a slanými mini cheesecaky
3h 40min
Kuřecí salát s mátovou vinaigrette
1 Std.
Halloweenský puding
50min
Zabaione
15min
Slávky alla Medoc
50min
Aïoli
5 Min
Mexický rozmarýnový punč
10 Min
Marináda na mořské plody
5 Min
Cuketový krém s rybími plátky
40 Min
Burgery s kuřecím masem, kukuřičnou omáčkou a jalapeños
50min
Malajské kokosové kuře
10h
Višňové cookies s kokosem
35 Min