Zařízení & příslušenství
Houbový crème brûlée
Příprava 35min.
Celkový 24hod. 35min.
8 porcí
Suroviny
-
30 gramů šalotky
-
20 gramů olivového oleje
-
500 gramů žampiónů napůl
-
1 čajová lžička citrónové šťávy
-
2 snítky čerstvého tymiánu jen lístky
-
¾ čajové lžičky soli
-
2 špetky mletého černého pepře
-
30 gramů portského vína
-
300 gramů plnotučného mléka
-
100 gramů smetany ke šlehání, 30 % až 40 % tuku
-
4 vejce
-
80 gramů třtinového cukru
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porci
Sodík
217.9 mg
Protein
6.8 g
Kalorie
843.8 kJ /
201.7 kcal
Tuk
10.8 g
Vláknina
1.2 g
Nasycený tuk
4.7 g
Sacharidy
20 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Houby podle Markéty Hrubešové
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Špagety s rajčatovou omáčkou a očními bulvami (TM7)
1hod. 25min.
Bento box s pandami
1hod.
Plněná rajčata
25min.
Granita ze šťovíku, jogurt, rebarbory, ibišek
1hod. 50min.
Rýžový snack se sladkou chilli omáčkou
Žádné hodnocení
Jehněčí kofty
1hod. 30min.
Triple RAW Tiramisu
4hod. 30min.
Espresso martini
5min.
Plněná rajčata s rýží, s omáčkou z kešu ořechů a bazalky
1hod. 30min.
Losos v zázvorové omáčce s kešu oříšky
30min.
Dort s vaječným likérem
13hod. 15min.
Jarní závitky
30min.