Zařízení & příslušenství
Houbový crème brûlée
Příprava 35min.
Celkový 24hod. 35min.
8 porcí
Suroviny
-
30 gramů šalotky
-
20 gramů olivového oleje
-
500 gramů žampiónů napůl
-
1 čajová lžička citrónové šťávy
-
2 snítky čerstvého tymiánu jen lístky
-
¾ čajové lžičky soli
-
2 špetky mletého černého pepře
-
30 gramů portského vína
-
300 gramů plnotučného mléka
-
100 gramů smetany ke šlehání, 30 % až 40 % tuku
-
4 vejce
-
80 gramů třtinového cukru
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porci
Sodík
217.9 mg
Protein
6.8 g
Kalorie
843.8 kJ /
201.7 kcal
Tuk
10.8 g
Vláknina
1.2 g
Nasycený tuk
4.7 g
Sacharidy
20 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Houby podle Markéty Hrubešové
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Sýrové soufflé
35min.
Carpaccio z červené řepy (TM6)
Žádné hodnocení
Plněná rajčata s fetou
Žádné hodnocení
Chřestový salát s mangem
35min.
Směs na pečení kakaového chleba se sušeným ovocem
Žádné hodnocení
Pak choi s houbami
15min.
Marocké jehněcí kuličky s plackami batbout
Žádné hodnocení
Mandlové cihličky s olivami
Žádné hodnocení
Terina z rajčat
25hod. 20min.
Crème brûlée v portugalském stylu
25min.
Teplý zeleninový salát, máslová pěna a krusta z bílé veky
35min.
Vitello tonato
2hod.