Zařízení & příslušenství
飄香滷肉飯
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 25min.
6 人份
Suroviny
-
梅花肉 切小塊(約2公分)500 克
-
紅蔥頭30 克
-
蒜頭20 克
-
油1 大匙
-
紅蔥酥50 克
-
醬油70 克
-
細砂糖1 大匙
-
白胡椒粉¼ 茶匙
-
五香粉¼ 茶匙
-
水450 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
13 g
Kalorie
1400 kJ /
334 kcal
Tuk
28.3 g
Vláknina
0.5 g
Sacharidy
6.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
名廚美饌
90 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan