陳皮紅豆沙

陳皮紅豆沙

3.4 16 rating
Příprava 10min.
Celkový 5hod.
4 人份

Suroviny

  • 紅豆 洗淨,浸泡4小時後瀝乾
    200 克
  • 陳皮 洗淨
    5 克
  • 1200 克
  • 全脂牛奶
    300 克
  • 二砂糖
    80 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 13.4 g
Kalorie 1210 kJ / 289 kcal
Tuk 2.9 g
Vláknina 6.2 g
Sacharidy 54.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...