Zařízení & příslušenství
蘿蔔絲蝦米炒米粉
Příprava 20min.
Celkový 35min.
4 人份
Suroviny
-
油30 克
-
蝦米1 茶匙
-
新鮮香菇 切絲15 克
-
蔥 切段10 克
-
豬里肌肉 切絲100 克
-
醬油50 克
-
糖¼ 茶匙
-
水250 克
-
白胡椒粉½ 茶匙
-
米粉 用水沖洗,對半剪300 克
-
紅蘿蔔 切絲50 克
-
白蘿蔔 切絲100 克
-
香油10 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
6.1 g
Kalorie
1699 kJ /
406 kcal
Tuk
10.9 g
Vláknina
2.4 g
Sacharidy
72.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
名廚美饌
90 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan