陳皮百合紅豆湯

陳皮百合紅豆湯

4.6 5 rating
Příprava 5min.
Celkový 5hod. 40min.
6 人份

Suroviny

  • 紅豆 清洗後預先浸泡4小時以上或隔夜
    200 克
  • 1400 克
  • 陳皮
    1 片
  • 冰糖
    110 克
  • 乾燥蓮子 洗淨川燙後,以溫熱水浸泡1小時以上,去除蓮心
    40 克
  • 乾燥百合 洗淨川燙後,以溫熱水浸泡1小時以上
    40 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 26.9 mg
Protein 9.2 g
Kalorie 931 kJ / 222.7 kcal
Tuk 0.3 g
Vláknina 8.8 g
Nasycený tuk 0 g
Sacharidy 47.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...