Zařízení & příslušenství
陳皮百合紅豆湯
Příprava 5min.
Celkový 5hod. 40min.
6 人份
Suroviny
-
紅豆 清洗後預先浸泡4小時以上或隔夜200 克
-
水1400 克
-
陳皮1 片
-
冰糖110 克
-
乾燥蓮子 洗淨川燙後,以溫熱水浸泡1小時以上,去除蓮心40 克
-
乾燥百合 洗淨川燙後,以溫熱水浸泡1小時以上40 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
26.9 mg
Protein
9.2 g
Kalorie
931 kJ /
222.7 kcal
Tuk
0.3 g
Vláknina
8.8 g
Nasycený tuk
0 g
Sacharidy
47.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
入秋養生
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan