Zařízení & příslušenství
牛肉餡餅
Příprava 1hod.
Celkový 1hod. 30min.
10 塊
Suroviny
-
牛五花肉 去筋、切塊(約3公分)300 克
-
溫水 (約55°C~70°C)150 克
-
中筋麵粉 多備一些撒粉用200 克
-
鹽¾ 茶匙
-
油1 大匙
-
薑10 克
-
蔥 切段(約2公分)120 克
-
蛋 稍微打散1 顆
-
醬油1 大匙
-
細砂糖1 茶匙
-
米酒1 大匙
-
白胡椒粉½ 茶匙
-
香油1 大匙
-
沙拉油 適量,油煎用
Obtížnost
obtížné
Nutriční hodnoty na 1 塊
Protein
6.8 g
Kalorie
962 kJ /
230 kcal
Tuk
15.1 g
Vláknina
0.6 g
Sacharidy
16.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
名廚美饌
90 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan
美善品美味秘密
157 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan