Zařízení & příslušenství
干鍋雞丁
Příprava 20min.
Celkový 40min.
4 人份
Suroviny
-
去骨去皮雞腿肉 切塊(約3公分)400 克
-
蠔油1 大匙
-
橄欖油30 克
-
乾辣椒15 根
-
花椒粒½ 茶匙
-
蒜頭 切片10 克
-
馬鈴薯 去皮,切塊(約2公分)150 克
-
醬油15 克
-
糖10 克
-
醬油膏15 克
-
辣豆瓣醬15 克
-
蔥 切段(約2公分)50 克
-
新鮮香菜根 切碎20 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
16.85 g
Kalorie
1023 kJ /
244 kcal
Tuk
13.4 g
Vláknina
1.55 g
Sacharidy
13.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
名廚美饌
90 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan