
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 克 去骨去皮雞腿肉 切塊(約3公分)
- 1 大匙 蠔油
- 30 克 橄欖油
- 15 根 乾辣椒
- ½ 茶匙 花椒粒
- 10 克 蒜頭 切片
- 150 克 馬鈴薯 去皮,切塊(約2公分)
- 15 克 醬油
- 10 克 糖
- 15 克 醬油膏
- 15 克 辣豆瓣醬
- 50 克 蔥 切段(約2公分)
- 20 克 新鮮香菜根 切碎
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 244 kcal / 1023 kJ
- Protein
- 16.85 g
- Tuk
- 13.4 g
- Sacharidy
- 13.6 g
- Vláknina
- 1.55 g