Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
孜然牛肉餡
- 60 克 紅蘿蔔 ,去皮,切塊(約2公分)
- 5 克 薑
- 80 克 洋蔥 ,切丁(約1公分)
- 20 克 油
- 2 大匙 醬油
- 1 大匙 米酒
- 1 大匙 水
- ¼ 茶匙 鹽
- 1 茶匙 糖
- 2 茶匙 孜然粉 ,依個人口味調整
- 200 克 牛肉 ,切丁(約1公分)
包子麵糰
- 60 克 水
- ½ 茶匙 乾酵母粉
- 20 克 糖
- 210 克 中筋麵粉 ,多備一些撒粉用
- ¼ 茶匙 鹽
- 70 克 牛奶
- 1 茶匙 油
蒸包子
- 600 克 水
- Nutriční hodnoty
- na 1 個
- Kalorie
- 104.3 kJ / 247.4 kcal
- Protein
- 12.1 g
- Sacharidy
- 32.8 g
- Tuk
- 6.4 g
- Vláknina
- 1.9 g