Zařízení & příslušenství
芋頭腐乳燒小排
Příprava 30min.
Celkový 2hod. 5min.
4 人份
Suroviny
-
小排骨600 克
-
豆腐乳60 克
-
醬油20 克
-
米酒10 克
-
糖5 克
-
太白粉1 茶匙
-
香油10 克
-
蒜頭 切片15 克
-
水200 克
-
芋頭 切塊(約3公分)250 克
-
蒜苗 切段20 克
-
新鮮辣椒 (任何種類) 去籽、切斜片10 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 4 人份
Protein
124.5 g
Kalorie
9841.9 kJ /
2354.5 kcal
Tuk
161.1 g
Vláknina
8 g
Sacharidy
92.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
下班後輕鬆煮
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan