Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La veille
- 50 g d'eau minérale
- 50 g de lait
- 8 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 100 g de farine T45
- 100 g de farine T65
- 4 g de sel
- 30 g de sucre en poudre
- 1 œuf
Le jour même
- 130 g de beurre de tourage
- farine T45, pour le plan de travail
- 125 g de lait
- 30 g de sucre en poudre
- 10 g de beurre
- 25 g de jaune d'œuf, et 1 jaune pour la dorure
- 12 g de fécule de maïs
- ½ gousse de vanille
- 35 g de pâte de pistache
- 50 g de pépites de chocolat
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 977 kJ / 235 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 26 g
- Tuk
- 21 g
Alternativní recepty
Brioche feuilletée tressée
17 Std. 45 Min
Tarte aux poires et ganache à la vanille
5 godz.
Sucettes de meringue en sapin de Noël
3h 40min
Café à la noix de pécan
25min
Brioche espagnole
2h 45min
Kkwabaegi beignets torsadés
4j 10 menit
Brioche au lait de coco
3h 10min
Pains au chocolat express
2h 45min
Génoise au caramel, crème fouettée aux fruits et sauce caramel
Žádné hodnocení
Brioches suisses aux pépites de chocolat
7h 5min
Brioche extra crémeuse
2h 15min
Choux à la crème
1h 5min