Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La veille
- 50 g d'eau minérale
- 50 g de lait
- 8 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 100 g de farine T45
- 100 g de farine T65
- 4 g de sel
- 30 g de sucre en poudre
- 1 œuf
Le jour même
- 130 g de beurre de tourage
- farine T45, pour le plan de travail
- 125 g de lait
- 30 g de sucre en poudre
- 10 g de beurre
- 25 g de jaune d'œuf, et 1 jaune pour la dorure
- 12 g de fécule de maïs
- ½ gousse de vanille
- 35 g de pâte de pistache
- 50 g de pépites de chocolat
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 977 kJ / 235 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 26 g
- Tuk
- 21 g
Alternativní recepty
Petits beignets chocolat et noisettes
3 godz. 10 min
Brioche butchy à partager
3 godz. 50 min
Baguette viennoise
2 Std. 30 Min
Gâche vendéenne
12h 55min
Pain de mie moelleux
4 godz. 15 min
Brioche en cocotte, cacao et pépites de chocolat blanc
3h 55min
Petits pains au lait et sucre perlé
3 Std. 25 Min
Brioche Nanterre
4 godz. 15 min
Pains aux raisins
20 Std. 15 Min
Stollen
3 Std. 45 Min
Brioches suisses aux pépites de chocolat
7h 5min
Brioche butchy à la fleur d'oranger
3 Std.