Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 220 g de lait entier
-
8
g de levure boulangère sèche
nebo 15 g de levure boulangère fraîche - 370 g de farine de blé, et un peu pour le saladier
- 125 g de sucre en poudre
- 1 œuf
- 50 g de miel
- 1 c. à soupe d'eau de fleur d'oranger
- 50 g de beurre doux, mou et coupé en morceaux
- 100 g d'eau
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g., très froide
- 20 g de sucre glace
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 1420.9 kJ / 339.6 kcal
- Protein
- 5.9 g
- Sacharidy
- 50.3 g
- Tuk
- 13.1 g
- Nasycený tuk
- 7.8 g
- Vláknina
- 1.2 g
- Sodík
- 26.4 mg
Alternativní recepty
Briochettes parisiennes
4 Std. 5 Min
Petits pains au lait et sucre perlé
3h 25min
Baguette viennoise
2 Std. 30 Min
Meringues fondantes chocolat-amande
2 Std. 30 Min
Brioche à la crème de whisky
3 Std. 35 Min
Brioche suisse chocolat-speculoos
3 Std. 35 Min
Briochettes aux pépites de chocolat
4h
Brioche tressée
14 Std. 40 Min
Brioche feuilletée
5h
Brioche feuilletée tressée
17h 45min
Madeleines au citron
6h 40min
Brioche Nanterre
4h 15min